Sayfa 885/1252 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

Neden bu hallere düştüğümüzün resmidir,
    Zihniyet bozuk
    bizim ekonomi den önce eğitime ağırlık vermeliyiz.

aksi takdirde yuan ve ruble kıyması da yapar bu dangalaklar
    Ulkenizin yonetimini cetelerden kurtarip sonra da egitim demek isterdim ama bu genetik havuzla sadece vakit kaybi olur. Siz onlari egitmeye calisirken bir bakmissiniz ki kasla goz arasinda yeniden “olene kadar oyum onun”lara gelmissiniz.
    Egitim yerine cleansing dusunseniz daha yapici olur. 7-8M qualified nufus ile yola devam.

3. A 101 bugün ikil ton konserveye güzel bir zam yapmış. Düne kadar 8.45 TL'ye satıolan bu ürünün fiyatı bugün 10.75 TL olmuş, zam oranı % 27.

Zam yağmuru devam ediyor..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4. Çoğunluğu ithal edilen durum buğdayları,

yakın zamanda makarna fiatlarını ikiye katlayınca,

makarna ile şişen
    kömür ile pişen
    oy deposu yığınlar

dolar artarsa artsın bana ne dediklerini duymak isterim...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bir tatil yapalım dedik,gerçi o da zehir oldu.3 hafta sonunda marketlerde fiyatı düşen tek şey soğan olarak gördüm...A'dan Z'ye herşeye zam gelmiş..Daha bunlar iyi günlerimiz.Elektriği gelen %50 zam,eğer kur 6 seviyelerinde kalırsa kur zammı da yansıyınca ,bu sene sonunda çakma enflasyon bile 25'in altında kalırsa şanslıyız demektir...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    ErkinSahinoz
    @ErkinSahinoz
    ·
    17 aug.
    Kritik Bayram öncesi bankalardaki döviz mevduat stokunda 1 milyar dolar döviz artışı var.
    Kurumlar 1.1 milyar$ alım yaparken bireyler SADECE 0,1 milyar$ satış yapmış.
    Bireylerin 6,4138'den kapanan haftada satış yapmaması beklentilerin ne denli bozuk olduğunu gösteriyor.
    Rakamlar böyle gösterirken Cuma günü MB beklenti anketine göre gelecek 12 aylık tüfe beklentisi %12,96 imiş. Benim kişisel beklentim is en az %25. Bu da şu anki üfenin eninde sonunda tüfeye geçeceğini düşündüğümden.

Acaba bu anketi dolduranlar nasıl bir varsayımla bunu 12,96 olarak gösteriyorlar gerçekten merak ediyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Geçen hafta içinde Botaş elektrik üretim şirketlerine sattığı elektrikte dolar fiyatını 6,50'de sabitlediğini açıkladı. Botaş isimli kurum sanırım devlete bağlı ve yukarıdan izin almadan böyle bir fixleme yapabileceklerini sanmıyorum. Eğer bu böyleyse demekki yönetimimiz 6,50 TL lik kuru benimsemiş demektir, düşüş beklemiyorlardır diye düşünüyorum her ne kadar aksini iddia etseler de...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Rakamlar böyle gösterirken Cuma günü MB beklenti anketine göre gelecek 12 aylık tüfe beklentisi %12,96 imiş. Benim kişisel beklentim is en az %25. Bu da şu anki üfenin eninde sonunda tüfeye geçeceğini düşündüğümden.

Acaba bu anketi dolduranlar nasıl bir varsayımla bunu 12,96 olarak gösteriyorlar gerçekten merak ediyorum...
    Hirsiz cetesinin sogusleyebilecegi tek yer mevduat. Bono-mevduat faiz farkini acarak TL devaluasyonu hizlandiriyor. Cunku bankalar aradaki makastan kazandiklari parayi dolara yonlendiriyor.

Onun derdi londrali abilerle yaptigi anlasma. Mal varligimiza dokunmayin; taktigimiz borcu TL’den tahsil edin.

Bu anlasma yururlukte. Rahip bahane, karlar sahane.

Sayfa 885/1252 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •