Sayfa 255/1024 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    devletten maaş alıyorlar ise müftülüge şikayet et. yada şantaj yap para sızdır
    biri arkadaş olmaz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Arabın hangisi olduğu da önemli, Suud, Bae şu an Türkiye karşıtı politika izliyor. Katar Türkiye yanlısı (gözüküyor).
    acıbademi katarlılar aldı diye biliyorum ama emin değilim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    acıbademi katarlılar aldı diye biliyorum ama emin değilim
    merkez bankası ve ekonomi menepoz olmuş.!!
    Onun için almış olabilirler..!!!

http://m.uzmantv.com/menopoz-belirtileri-nelerdir
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    Ek 19968
    şu kredi derecelendirme kuruluşlarının not skalalarını 0-100 arası sayılara çevrilecek şekilde düzeltesim geliyor. herifler hiç rahatsız olmuyorlar bu saçma sapan standart dışı Baa3 Caa1 BBB- vb. isimlendirmeleri kullanmaktan. birinin çıkıp hepsini hizaya getirmesi gerekli
    harf kullanımının sebebi prime ve high grade not alan ülkeler arasında ayrım yapmamak. Atıyorum abd 98 almanya 95 singapur 93 zart zurt dersen bunların arasında fark var gibi yönlendirme yapmış oluyorsun.
    Senin dediğin sisteme geçseler notu şimdi aaa olupta o gün diğer aaa lılardan düşük rakam notu alan ülkeler bu derecelendirme kuruluşlarını tanımadıklarını açıklarlar.
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    acıbadem sigorta ingilizlere satılmış araplar neden sattı ki
    Araplarda değildi..
    MALEZYALI yatırım şirketi Khazanah, Temmuz 2013'de Acıbadem Sigorta’nın yüzde 90’ını Abraaj Group ve Aydınlar ailesinden 250 milyon dolara almıştı....

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Araplarda değildi..
    MALEZYALI yatırım şirketi Khazanah, Temmuz 2013'de Acıbadem Sigorta’nın yüzde 90’ını Abraaj Group ve Aydınlar ailesinden 250 milyon dolara almıştı....
    tamam yazınca anladım sanırım malezya devlet başkanıyla alakalı bi durumda var işin içinde malum paralarına el konullduydu bu paralar sadece benim değil 16 devletin yöneticilerininde paraları demişti
    bir halt olacağı yok.

dolar 10 tl de olsa halkımız tatilinden kısmıyor bugün ayvalık tarihi günlerinden birini yaşadı tek bir ev bile kalmamış konaklama için bodrumda millet beachlerde yer bulamamış keza çeşmede durum aynı antalyada ilaç niyetine lüks otellerde oda kalmamış benzin 10 tl olsa kim takar
    bir halt olacağı yok.

8. Dolar 10tl olursa Cöleli bi sıfır attırır namısı kurtarır yoksa başka türlü kurtaramaz.....

Sayfa 255/1024 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •