Sayfa 33/597 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 257 - 264 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Hani bir hikaye vardır,sonu;oğul ben ben sana sadrazam olamazsın demedim,adam olamazsın dedim.diye biter.Bu şirket bu yöneticilerle adam olmaz.yada başındakiler...

Alıntı Originally Posted by Labbro Yazıyı Oku
    İstediğim rakamlar olmasa da geçen hafta zar zor kurtuldum.Bayram tatilimizi karşıladı. Badi bedellinin ayak sesleri geliyor demiş.Katılıyorum.Bu kadar borcun üzerine bsoke bedellisi durumu daha da zorlaştırdı.Bedelli gelir mi bilmiyorum ama gelirse de hiçbirşey yapmadan sadece izleyen Sanko ya geçmiş olsun diliyorum.YTD.Herkese iyi bayramlar...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ufakta olsa bu sinekten yağ çıkarttıysan seni tebrik ediyorum.Kar cebe yakışır.iyi bayramlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Ufakta olsa bu sinekten yağ çıkarttıysan seni tebrik ediyorum.Kar cebe yakışır.iyi bayramlar.
    10 numara hissedeyiz haksizlık yapmayalım herkes icin güzel bayram hediyesi oldu son düzlükte dökülen dökülsün

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Kibar feyzo is akisi..verimlilik
    ....inavasyon...proaktif gibi
    bol suslemeli kelimelerle beyanatlar veriyordun de babam gazliyodun.Ne oldu!?
    Iki fabrika fiyatina bir fabrika kurabildin. Bir fabrika parasida faize gidecek. Sonuc uc fabrika fiyatina bir fabrika kurdun. Nasilda icinize sindiriyorsunuz.. Nasil olsa by ve ky dan alabildiginizi alacaksiniz. Sizin yoneticiliginiz bu kadar da bari yalan yanlis onca beyanati vermeyeydin be kibar iyi egitimli. Bak cok ah aldin .....aliyorsun. Sizden bi b..k olmiyacak. Su finansman borcuna bak. Bu kadarmi hesapsiz is yapilir yaw. Trafikte yol alan alkollu surucu gibi... onceleri kendi capinda bol para ve temettu
    yaratan sirketi ne hale getirdiniz. Sadece utanin demekden baska birsey elimizden gelmiyor.
    Hukumetin her aciklamasini en on sirada dinleyen buyuk ortaktanda ses seda yok....
    Belki de sirkete cokmesi yakindir.
    Ya iste dustugun durum kibar feyzo birde bakmisin on senedir biriktirdiklerin on ayda elinden ucuverir de acinda biz ortaklarina verdiklerinden buyuk olur.
    Ytd.
    Saygilar

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    10 numara hissedeyiz haksizlık yapmayalım herkes icin güzel bayram hediyesi oldu son düzlükte dökülen dökülsün
    O senin söylediğin on numara dizel yağı.kamyonlarda siyah duman çıkartıyor.evet bu açıdan bakılınca bir paralellik var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,414
     Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    O senin söylediğin on numara dizel yağı.kamyonlarda siyah duman çıkartıyor.evet bu açıdan bakılınca bir paralellik var.
    Gerçek şudur ki gidişat iyi değil mutlaka kaynak yaratmalı belkide varlık satışı yapılmalı aklı selim olmalı bakalım gidişat ne yöne...
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Sayin whiningman ....herkes icin guzel bayram hediyesi oldu.... kismini
    anlamlandiramadim ama .....son duzlukte dokulen dokulsun lafi beni
    gercekten guldurdu. Adamlar bizi
    italyan cukuruna hapsetti....cikacagiz diye birbirimizi eziyoruz.Bizim sirtimiza basip cikan birkac kisi oldu
    kenardan siritarak bakiyorlardir... ara sirada gaz vermeye gelirler..bu gunler
    pek uygun olmadigindan ortalikta yoklar.
    Memleket adim adim durgunluga daralmaya gidiyor. Ne satsan para etmez yada para kazandirmaz.
    Tek cikis buyuk miktarlarda ihracat yapabilmek. Bizim kibar para harcanarak yapilacak her konuda beyan uzerine beyan verirken ihracat
    konusunda miktarinda tek kelime beyanatta bulunmuyor. Anlasilan bu iyi egitimli kazanmaktan cok harcamasini seviyor. Sirketi ele gecirmek icin yillardir kurgulayip uyguladiklari plan tum hiziyla devam ediyor.Bizim gordugumuz planlarinin
    yalpalamaya baslamasidir.
    Iyi niyetten yoksun bu ekip planlari ugruna kendi ayaklarina bile sikmaktan geri kalmadilar kalmiyacaklar.Taklaya geldiklerini bakalim ne zaman kabullenecekler.
    .....Hile oyunu kazandirir ama kaderi
    asla degistiremez... Borsamizdaki
    ......yoksunlari icin tam bir özet.

Yillardir yatirimcilarini sogusleyen inek gibi sagalayan bu sirketin yatirimcisi olacaksaniz bir kez daha
    kriterlerinizi gozden gecirin derim.
    Patron kriteri....yonetim ekibi en onemli kriter olarak borsamizda one cikiyor. Akilli olun cambazlari sevindirmeyin.
    Yatirim tavsiyesi degildir.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bir kağıdın bazılarının dediği gibi 10 numara olabilmasi için,borsadaki son on yıllık performansınbakacaksın,performans eksilerde sürünüyor.altın suyuna bile batırılmamış küflü teneke.ytd.

Sayfa 33/597 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •