Sayfa 913/1252 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Kritik gördüğünüz bazı verileri herhangi bir sorumluluk kabul etmeden de olsa arada bir paylaşabilirseniz çok memnun oluruz. Direkt veri paylaşmayı sakıncalı görüyorsanız en azından hangi sektörde ne gibi gelişmeler var bunlar hakkında özet değerlendirmeler de yapabilirsiniz. Saygılar,
    ben gerekli gördüğüm yerde uyarılarımı yapar geçerim,dinleyen dinler dinlemeyen BATAR.bendeki veriler kritik veriler,eylül 2017 de %100 devali gördüm ben. ona göre doları fulleyip parayı ikiye katladım.henüz TL devali bitmedi daha ortasında bile değiliz sadece giriş yaptık.giriş(7tl),gelişme(15tl), sonuç(30tl) sonrası karanlık.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    bi ara ne güzel susmuştun powerpc
    başka topic mi yok

yok londradan haber veriyolarmış
    sen ne imiş be abi
    gerçekler acıdır,gerçekler acı KOYAR.

3. USDTRY de yeni dip 5.5 çünkü enflasyon var. Kimse ithalatı azaltmıyor.

İlk olarak spor klüplerini ele alalım. 5 büyüklerin borcu 10 Milyar TL yi aştı. Hala yabancı para ile sözleşme yapıyorlar! Sivri zekalı taraftarlar da borçların artmasına ses çıkarmıyorlar. Şak şak şak alkışlıyorlar. Yakında spor klüplerinin de betoncular gibi iflas ettiğini duyabiliriz.

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...artti-40908955

Kamu kurumları ve Belediyeler daha yeni tasarrufa ve yerli ürünlere yönelmeye başladılar. Samimi olup olmadıklarını zaman gösterecek. Umarım tasarruf yaparlar ve yerli ürünlere ağırlık verirler. Halka örnek olurlar.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...ardus-sistemi/

YOKSA gidişat => yüksek faiz. Yüksek enflasyon. Yüksek döviz kuru. SARMAL DÖNGÜ. Tekrar tekrar tekrar.

Sorunun çözümü tasarrufa ve yerli ürünleri kullanmaya bağlı.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dolarda düşüş başladı.4.5 görürseniz şaşırmayın [emoji2]

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    ben gerekli gördüğüm yerde uyarılarımı yapar geçerim,dinleyen dinler dinlemeyen BATAR.bendeki veriler kritik veriler,eylül 2017 de %100 devali gördüm ben. ona göre doları fulleyip parayı ikiye katladım.henüz TL devali bitmedi daha ortasında bile değiliz sadece giriş yaptık.giriş(7tl),gelişme(15tl), sonuç(30tl) sonrası karanlık.
    Abi naaptin ya? Biz ciddi yazilar okumaya geliyoruz sen dolar 30 lira olacak falan? Abarttiniz ya

5.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    Abisi ne diyorsunuz. Kahin vs. var sanırım sizde.
    Sizce de 2071 yılında $ kuru 30 tl sizce fazla abartılı yükseklikte olmamışmı?
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

6. Tuzla belediyesi seni protesto etmiş PowerPC.

Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Abisi ne diyorsunuz. Kahin vs. var sanırım sizde.
    Sizce de 2071 yılında $ kuru 30 tl sizce fazla abartılı yükseklikte olmamışmı?
    bu süreçte tabiiki maaşlar ve faizler yerinde saymayacak mecburen enflasyon altıda olsa arttırılacak.sonuç 90'lar sistemi,kısırdöngü bu süreç en az 10 sene gider. yüksek kur,yetersizde olsa yüksek faiz. TL'ye 0 lar ilave olacak.

8. Seni iyice protesto ediyorlar PowerPC :-)

https://odatv.com/belediyelere-yerli...-18081842.html

Sayfa 913/1252 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •