Sayfa 159/831 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Alinin umrunda değil , Fener ile uğraşıyor !!! Ömer desen o da aynı , sesi soluğu çıkmıyor , şu anki holdingteki yöneticlerin alayı pasif , şirketlerle ilgilenen yok , saldım çayıra mevlam kayıra , Mustafa Koç gerçek üstad ve yöneticiydi ,
    Borsadaki hisselerin başına ise şirketin Broker’ını koyuyorlar , yani kuzu kurtlara teslim ediliyor !! çokk yanlışşş ..
    tek tek ilgilenip vakit ayırıcaksınız !!!

Mustafa Koç , tüm grup şirketlerle tek tek ilgilenir , takdire şayandı , şimdikiler gibi değil , Allah Rahmet Eylesin ,,

ne diyelim , inşallah akıllarını başlarına alırlarda , hisseleri daha iyi noktaya getirirler , prestijleri artar .

örneğin Katarlılar Borsada Koç holding hisselerinden almayı düşünse kalksa ( 15 milyar dolar içinden ) şirketlerin piyasa değeri yarıdan fazla erimiş , bu şekildemi sunucaksınız !?. tüm aracı kurumlar desen Koç Holding hisselerine istikrar olmadığı için negatif bakıyorlar ,,,

2. Ali KOÇ için olumsuz değerlendirmelere katılmıyorum. Normalde Holding , in başına onun geçmesi gerekirdi. Ancak yaşı büyük diye Ömer , i geçirdiler. Ali de ne yapsın kendini spora verdi. Sorun Ali , den değil Ömer , den kaynaklanıyor. Ve tabii her şeyi bilmesine rağmen TAHT , ı hakkedene vermeyen hünkar , dan ( Rahmi KOÇ )

3. Ali Koçun eğitim ve tecrübesi , gayet iyi . Harvard master ve Matematik konularına daha çok hakim , ( yüksek dereceleri var ) Matematiğe yatkın olan her alanda başarılı olur ,
    Abisi Ömer Koç , çok tecrübeli işletme konularında yetişmiş , bilgili , ( 5 yaş daha büyük )
    aynı gemide oldukları için , biri Başkan diğeride Başkan vekili ( Ali Koç ) Holdinge sahip olmalılar ,
    Türk Traktörün başkanıda Levent Çakıroğlu , eski Koçtaş ve Migros genel müdürü , ( Traktörü teslim etmişler ) yıllardır hisseyi çökertiyor ,,
    Türk Traktör hissesi Levent Çakıroğlu başkanlığında hisse 100 tlden 43 tlye geriledi , piyasa değeri pul oldu , ( fabrika beleş fiyata geldi )

adam aynı zamanda Koç holding yönetim kurulu üyesi diye kimse sesini çıkaramıyormu , iş başka dostluk başka , gel bakalım kardeşim bu traktörü yıllardır ne yaptın , ne hayrın dokundu ,, ne iş ?? diye hesap soran yokmu !..
    adam çook doymuş paraları fullemiş , şirket umrunda olurmu hiç !! karnı tok , istikrarlı daha başarılı yönetici ( Başkan ) lazım Türk Traktörün başına !!
    aynı Türk futbolcuları gibi , adamlar fahiş fiyatlara transfer oluyorlar , ardından karınları doyuncada başarı gelmiyor , olsada olur olmasada olur , ( yatlar , katlar , milyon eurolar gani ) istikrar sıfıra iniyor , ( salla başı al maaşı )
    ama Bir Amerikalı , Alman işçi , yönetici , vatandaşı böyle yapmıyor , süreklilik var , karnı tok ta olsa aç da olsa aynı kalitesini ve başarısını bozmuyor , disiplinliler ,
    Alman disiplini sözü buradan gelir , ürettikleri her şey evladiyelik , Mercedes , BMW , Volkswagen , Nefis Kaliteli Alman markalarıdır ,
    Ali Koç ve Ömer Koç duruma el atmalı , sonuçta Türk Traktörde Koç holdinge bağlıdır , başarısız olan ister Ceo , ister genel müdür , olsun , değişikliğe gidilmeli yada ifadesi alınmalı , şirketin daha iyi konuma gelmesi için çözüm bulunmalı !!

Döviz kurları ve faizler yükselirken, kriz dönemlerinde piyasa sıkıntılı iken ttrak geçmişte de benzer düşük performans göstermiştir. Piyasa düzelmeye başlayınca yine geçmişte olduğu gibi en performansı gösterecek hisselerden biri olacaktır. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. yıllardır ttrak yatırımcısıyım hisseyi devamlı takip ederim.yıllar bana ögrettiki ttrak hissesi düşüyorsa türkiyede işler yolunda degildir.işler düzelirse ttrak yukarı gider.

6.  Alıntı Originally Posted by nicome Yazıyı Oku
    yıllardır ttrak yatırımcısıyım hisseyi devamlı takip ederim.yıllar bana ögrettiki ttrak hissesi düşüyorsa türkiyede işler yolunda degildir.işler düzelirse ttrak yukarı gider.
    başka hangi hisselerde yatırımınız var.

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    başka hangi hisselerde yatırımınız var.
    söylemek çok hoşums gitmez yönlerdirmek istemem..ama söyliyeyim yinede tüpraş.otokar hektaş.polho.

8.  Alıntı Originally Posted by nicome Yazıyı Oku
    yıllardır ttrak yatırımcısıyım hisseyi devamlı takip ederim.yıllar bana ögrettiki ttrak hissesi düşüyorsa türkiyede işler yolunda degildir.işler düzelirse ttrak yukarı gider.
    tebrik ederim buna arçelik hissesinide ekleyelimmi

Sayfa 159/831 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •