Sayfa 921/1252 İlkİlk ... 4218218719119199209219229239319711021 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Büyük resme yönelik bir yazı.
    https://www.aydinlik.com.tr/iste-siz...i-agustos-2018

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Tek derdin bu olsun , Tayland yerine daha uygun yer bulun tatile, kisim yoksul insan Aksam ne yiyeceğini düşünürken talihsiz bi esprik yorum
    bizim ikinci anavatanımız orası ne demek daha uygun çok ayıp duymamış olayım.bana göre yiyecek ekmek bulamayan adamda kendi pirincini buğdayını üretsin.komboçya halkı gibi tarlalardan ekmeğini çıkarsın.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yahu ben sizi rasyonel bir forumdaşım sanmıştım sn toprak serdar.. şaşırdım açıkçası.

benim size cevabımda, yahu çok doğru diyorsunuz da alışılmışın dışında böyle örnekler de var mazallah... e şu anda da pek alışılmış günlerden geçmiyoruz, temkinli konuşmak lazım demek istemiştim latifeyle karışık. latifeyi gereğinden fazla ciddiye almışsınız. ama madem aldınız ve benzetmek ahmaklıktır gibi laflar etmişsiniz.. iki laf edeyim madem..

ilk cümlenizden sonra.. ilk cümlenizle çelişkiler içeren, venezuela benzetmesine destek veren tespitlerinize ek, şu andaki konjonktürü.. batıyla amerika'yla ilişkilerimizi, suriye'yi, iran'ı, enerji akış savaşlarını, israil'i, bop'u.. daha acısı kendi iç bölünmüşlüğümüzü vs vs.. ekleyince neyi nasıl savunduğunuzu anlamakta güçlük çektim açıkçası.

venezuela olur muyuz'un cevabı dediğiniz kadar kolay değil. inşallah siz haklı çıkarsınız. kinaye yok.. gerçekten.. zaten bunun aksini dilemek, beklemek başka hesapların peşinde olmak demektir gözümde.

ama esas ahmaklık bu vahim örneği yaşamak zerre ihtimal de olsa bu ihtimali tamamen göz ardı etmek olur.

seversiniz sevmezsiniz bilmem. ben de körü körüne okumam.. ancak bu muhabbet açılınca hatırladım..

yılmaz özdil’in ocak 2017 yazısı.. okuyun.. benzerliklere siz karar verin.. yazının üzerinden geçen bir buçuk yıllık siyasi ve ekonomik gelişmeleri de siz ekleyin üzerine.

https://www.sozcu.com.tr/2017/yazarl...anlik-1630099/

sayın shorts ,
    ahmak lafını kullandım ama sizin için değildi....

Türkiye ile Venezuela yı aynı kefede değerlendirenler içindi....
    ne yazık ki felaket goygoyculuğu yapan bazı kişiler mevcut...

Malesef içinden geçtiğimiz günler çalkantılı zaman,
    ancak aynı gemi de olduğumuzu unutan ve feryatçılık yapanlar mevcut,

her şeyden önce sakin olunması gereken bir durum,

adam poziyonunu almış sizi beni onuda yanına çekerek durumun daha da kötü olması için buralarda provakötürlük yapıyor...

şahsi olarak bende yarı döviz deyim ancak gelip de buralarda 30 tl olacak paranızı bankadan çekin şu olacak crash filan fıstık insanları galeyana getirmek ne derece doğru.....

burada başından beri savunduğum husus şu;
    Merkezin yapacağı pek bir şey yok,
    şu an da zaman kazanmaya çalışıyor,
    eti belli butu belli
    hükümetin devalüasyon tezini savunuyor

kuru belli bir seviyeye bilerek ve istemese bile isteyerek çekmek zorundalar,
    uygun bir noktada faiz silahını çekecekler hemde öyle böyle değil 1000 baz dan fazla artışa gitmek zorundalar.

burada anlatmaya çalıştığım herdaim zamanlama olmuştur.
    timing kazandıracaktır.
    bir malın üzerine devamlı binilmez.

şunu anlamalı insanlar Türkiye batamayacak kadar büyük bir ülke dir....

beceriksiz ellerde heba olması üzücü ama bu dolara 30 tl hedef koymak ne demek....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sayın shorts ,
    ahmak lafını kullandım ama sizin için değildi....

Türkiye ile Venezuela yı aynı kefede değerlendirenler içindi....
    ne yazık ki felaket goygoyculuğu yapan bazı kişiler mevcut...

Malesef içinden geçtiğimiz günler çalkantılı zaman,
    ancak aynı gemi de olduğumuzu unutan ve feryatçılık yapanlar mevcut,

her şeyden önce sakin olunması gereken bir durum,

adam poziyonunu almış sizi beni onuda yanına çekerek durumun daha da kötü olması için buralarda provakötürlük yapıyor...

şahsi olarak bende yarı döviz deyim ancak gelip de buralarda 30 tl olacak paranızı bankadan çekin şu olacak crash filan fıstık insanları galeyana getirmek ne derece doğru.....

burada başından beri savunduğum husus şu;
    Merkezin yapacağı pek bir şey yok,
    şu an da zaman kazanmaya çalışıyor,
    eti belli butu belli
    hükümetin devalüasyon tezini savunuyor

kuru belli bir seviyeye bilerek ve istemese bile isteyerek çekmek zorundalar,
    uygun bir noktada faiz silahını çekecekler hemde öyle böyle değil 1000 baz dan fazla artışa gitmek zorundalar.

burada anlatmaya çalıştığım herdaim zamanlama olmuştur.
    timing kazandıracaktır.
    bir malın üzerine devamlı binilmez.

şunu anlamalı insanlar Türkiye batamayacak kadar büyük bir ülke dir....

beceriksiz ellerde heba olması üzücü ama bu dolara 30 tl hedef koymak ne demek....
    vaktiyle 7-7,5 tl hedef koyduğumuz için çok eleştirildik ama oldu işte. yarın 30tl olacak kimse demiyor bu bir süreç. TRde hemen her şey olsun isteniyor,yok öyle bir şey.AK lar 3 sene daha kalırsa olacak olanı yazıyoruz fazlasını değil.

5.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    vaktiyle 7-7,5 tl hedef koyduğumuz için çok eleştirildik ama oldu işte. yarın 30tl olacak kimse demiyor bu bir süreç. TRde hemen her şey olsun isteniyor,yok öyle bir şey.AK lar 3 sene daha kalırsa olacak olanı yazıyoruz fazlasını değil.

o zaman kendi dolar rakamını söyleyeyim,

3.cü bir dalgayı bekliyorum,
    her bir dalga bir öncekinden daha büyük oluyor.

1.ci dalga 80 kuruş oldu
    2.ci dalga 160 kuruştu
    3.cü dalga 160 kuruştan fazla olacak....

3.ncü dalga son darbe olması ihtimali çok yüksek,
    anlık olarak doları 9.5 -10 tl kadar görebiliriz grafik de
    ancak biz KY lara satış fırsatı vermeyeceklerdir.

daha önce 2.ci dalgada 7tl üzerinde dolarımı satarım demiştim fırsat verilmedi

3.cü dalga sonunda 8 -8.5 tl arası fırsat verilirse satış yazarım.....

doları uzun bir süre 7-7.5 üzerinden sabitleyecekler...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Valla bayılıyorum senin gibilere,
    yazının yarısını al koy yorumla
    diğer yarısını gözardı et.

süpersiniz ne diyeyim,
    insanı yarım akıllı yaparsınız.

bilgi yok,teknik yok, analitik düşünce pratik yok...

ezbere inandığınız saplantılı düşünce....

sonra oturup ağlarsınız. neden kazanamıyorum diye

Ohooo 1 laf etmişimiz bin laf edinmişiz..

Bir kere yazının 2. yarısını alıntılamamın sebebi sadece doların globalde akibeti ile ilgili yazmak istememden kaynaklandı..birinci kısmı ise 2. dalga, 3.dalga vb. kısımları sizin kendi düşünceleriniz olduğundan ve saygı duyduğumdan o kısmı alıntılama gereği duymadım..

Aynı şekilde yukarıdaki yazınızdaki dolar 30 TL olacak kısmını da alıntılamadım , çünki bu görüş bana ait değil..

Şimdi öncelikle ağlayıp kazanamadığımı nerden çıkardınız.. epeydir beni bilen bilir dolar alış tarihlerim ne yaptığım hepsi kayıtlıdır..dilersen bulabilirm..

Ayrıca bilgi yok teknik yok analitik düşünce yok gibi tarzlara hiç girmeseydiniz daha iyi olurdu..yukarıda gördüğün 3800 küsür yazının pek çoğu bu konulara aittir..gerçekte ise ben sizin bu konuda düzgün düşünemediğinizi düşünerek ve buradaki insanlar yanılmasın diye o yazıyı yazmıştım..

Neyse uzatmadan yeri burası değil eğer kendinize güveniyor ve konuşmak/tartışmak istiyorsanız buyrun gelin Gund'ın topiğine orada tartışalım..orada ise bir ton yazım var..dilerseniz biraz okuyun bilgi edinin..selamlar..

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=13245

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ohooo 1 laf etmişimiz bin laf edinmişiz..

Bir kere yazının 2. yarısını alıntılamamın sebebi sadece doların globalde akibeti ile ilgili yazmak istememden kaynaklandı..birinci kısmı ise 2. dalga, 3.dalga vb. kısımları sizin kendi düşünceleriniz olduğundan ve saygı duyduğumdan o kısmı alıntılama gereği duymadım..

Aynı şekilde yukarıdaki yazınızdaki dolar 30 TL olacak kısmını da alıntılamadım , çünki bu görüş bana ait değil..

Şimdi öncelikle ağlayıp kazanamadığımı nerden çıkardınız.. epeydir beni bilen bilir dolar alış tarihlerim ne yaptığım hepsi kayıtlıdır..dilersen bulabilirm..

Ayrıca bilgi yok teknik yok analitik düşünce yok gibi tarzlara hiç girmeseydiniz daha iyi olurdu..yukarıda gördüğün 3800 küsür yazının pek çoğu bu konulara aittir..gerçekte ise ben sizin bu konuda düzgün düşünemediğinizi düşünerek ve buradaki insanlar yanılmasın diye o yazıyı yazmıştım..

Neyse uzatmadan yeri burası değil eğer kendinize güveniyor ve konuşmak/tartışmak istiyorsanız buyrun gelin Gund'ın topiğine orada tartışalım..orada ise bir ton yazım var..dilerseniz biraz okuyun bilgi edinin..selamlar..

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=13245

bir kişinin yazısını yarım alıntı yapıp
    bunlar züğürt avuntusu yazan bir yorum yapan bir kişiyle ne tartışırım nede bilgi alışverişinde bulunurum,
    öğrenilmesi gereken bir şey var ise
    ilk önce nezakettir...

züğürt kelimesi parasız, yoksul, meteliksiz olan
    anlamına gelmekte,

bilemezsiniz bu lafı dediğiniz kişi sizin hayatınız da kazandığınızın daha fazlasını kaybetmiş olabilir...
    saygılar selamlar bizden size olsun

bir kişinin yazısını yarım alıntı yapıp
    bunlar züğürt avuntusu yazan bir yorum yapan bir kişiyle ne tartışırım nede bilgi alışverişinde bulunurum,
    öğrenilmesi gereken bir şey var ise
    ilk önce nezakettir...

züğürt kelimesi parasız, yoksul, meteliksiz olan
    anlamına gelmekte,

bilemezsiniz bu lafı dediğiniz kişi sizin hayatınız da kazandığınızın daha fazlasını kaybetmiş olabilir...
    saygılar selamlar bizden size olsun
    o zaman hiç bir zaman iddialı laflar etmemeyide kendinize düstur edininiz..buda benden size tavsiye olsun..

Sayfa 921/1252 İlkİlk ... 4218218719119199209219229239319711021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •