Ben de bugüne kadar ivazsız intikalden dolayı incelemeye girmiş, ceza almış kimseyi duymadım!
Ancak ; kanunda yeri var, dikkat etmek lazım...
Ben de bugüne kadar ivazsız intikalden dolayı incelemeye girmiş, ceza almış kimseyi duymadım!
Ancak ; kanunda yeri var, dikkat etmek lazım...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Hocam son bir soru daha sorayım, okuyan insanlar içinde referans olur. 18 yaşında çocuğum içinde hesap açıp eurobond alabilir miyim? Vergi avantajı için,bir 34bin istisna daha için.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hesabımda eurobond var, eşimle çocuğuma müşterek hesap açıp onlara bendeki bir miktar eurobond virman yapmayı deneyeceğim. Benim yıllık eurobond faizi 7500 $ civarı. 5000 $ lık kısmını onlara virman yaparsam uzun yıllar vergi avantajını kullanırım diye düşünüyorum.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Tamamdır hocam, mesaj alınmıştır[emoji106] beni büyük bir yükten kurtardınız.
Yer İmleri