Sayfa 930/1252 İlkİlk ... 4308308809209289299309319329409801030 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Ruhların işgaline uğramış Ukrayna da bile 1 dolar 30 uah değil. Felaket çığırtkanlığı yapmaktan vazgeçin artık

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Ukrayna, imf ve ab den borç alıyor!
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ukrayna, imf ve ab den borç alıyor!
    Ne kadar borcumuz çok olsa da geri ödenemeyecek kadar batırmazlar ülkemizi. Dolar 30 tl olursa ülke batar. Buna da ne abd ne ab izin vermez. Uçuk rakamlar verip manipülasyon yapılmasın. Şu kriz bir çözülür, Dolar çakılırsa doktor gibi psikolojisini bozan insanları çoğaltmaktan başka bir işe yaramaz bu söylemler.

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Her şeyi geçtim ama fakirlestirilmis olmayı kabul edemiyorum. Bu ülkede 10 yıllık orta-ust düzey yöneticilerin çoğu yurtdisinda Mcdonalds-Burger King'de calisanlarla ayni düzey maaşa sahip an itibariyle... Yabancı ülkenin her yerinde resmen bedava tatil yapar hale geldi... Ülkenin betonu dahi yabancilar için neredeyse bedava... Bu nasıl kabullenebiliniyor anlamıyorum...
    Beton satmak icin bilerek çıkartıldığını düşünüyorum mesela 800 k lik ev satisa cikti nisanda 200k dolar ediyordu
    Satilmayan betonun fiyati 600k ya düştü e adamin elinde 100k dolar var aradaki farki kredimi çekecek yo alsana%50 develuasyon ettimi 100k dolar 600k şimdi git o evi al .zaten betoncularin tlde durdugunu zannetmiyorum kazan kazan yani .

4. 0,98 le bir konut kampanyası daha yapsalarda 500K limitine kadar kredi kullansak
    ?

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    0,98 le bir konut kampanyası daha yapsalarda 500K limitine kadar kredi kullansak
    0.98 den kredi veren banka,
    kredisini geri çağırırsa ne yapacaksınız.....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    0.98 den kredi veren banka,
    kredisini geri çağırırsa ne yapacaksınız.....
    konut kredisini nasıl geri çağıracak?
    ?

7. Atv izliyorum şu an şaka gibi resmen..
    Tüm haberler ya brunson ya yurt dışı kaynaklı karışıklıklar. Şimdide yunanistanın borç haberi var

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    konut kredisini nasıl geri çağıracak?

sorunda o zaten,

yarın ne olabileceğini kim garanti edebiliyor....

dolar ile Allahı kıyaslayan bir yapı mevcut yönetimde...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 930/1252 İlkİlk ... 4308308809209289299309319329409801030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •