Sayfa 341/1024 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Unutma.!!
    Arjantinin yumurta ikiziydik.!!
    Şu anda onlardanda beter durumdayız.!!
    Kekleri boşunamı beleşe dagitacaklar.!!
    İyice çöksün ki .!!
    Makarnacılara boruyu iyice döşesinler.!!!
    Kartlar yeniden karılsın.!!
    yumurta bile 8 tl den 12 ye çıktı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by gabros Yazıyı Oku
    Rumlar, 2008 de İsrail ile Akdeniz de doğalgaz ararken bizim oraya gönderecek bilimsel araştırma gemimiz bile yoktu. Bugüni yüksek teknolojiye sahip iki tane var. 13 bin metre derinlikte denizde sondaj yapacak bir de sondaj gemimiz var. Bizim gıda, sanayi vs sektörde birinden az birinden cok hem ihracat hem ithalatçı konumdayiz. Oysa ki petrol ve doğalgazda yüzde yüz ithalatciyiz. Petrol ve dogalgaz ithslatina 2016 da ödediğimiz para 55 milyar dolardı. Ayni yıl cari açık da yaklaşık 55 milyar dolar. (2017 yi incelemedim). Dolarla yandaslara verilen taahhütler vs konularda haklisiniz ama sadece betona yatırım yapıldı derseniz haksızlık etmiş olursunuz. Bugün Akdeniz den enerji sahasından uzak durun diyen ABD ye karşı kendi devletinizi küçümser ve suçlar iseniz en büyük hataya düşmüş olursunuz.

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bırak havanda su dövmeyi.!!
    Deve kuşundan ne farkın var.!!
    450 milyar dolar borç almışsın.!
    Borç batağında olan ülke.!!
    Ürettiğinden daha fazla tüketerek tükenmişsin.!!
    Lale devri bitti.!!
    Borç alan emir alır.!!
    sular çekildiğinde Sinekler balıkları, sular yükseldiğinde ise balıklar sinekleri yer.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. 450 mlr dolar süper rakam....şirketler de batarsa neyle ödeyeceğiz bunu...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doalr 4 tl olacak dendi bu topikte birileri geldi havladı havladı 4 tl olunca yazdığımız ilacı aldılar .ktirolup gittiler
    5 tl olacak dedik gene birileri geldi havladı havladı dolar 5 tl olunca onlarda yazdığımız ilacı alıp ötekilerin yanına gittiler
    6.tl olacak dedik gene aynısı 6. da oldu
    ama 7 diyemedik çünkü 6 dan 7 ye öyle çabuk geçtiki
    şimdide 10 diyoruz
    yeni reçete yazacak adamalr gelecek
    onlarda haplarını yutup gidecekler
    biz herkese pilavüstü kebap diyoz bi zıpçıktı çıkıyor işi bozuyor
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doalr 4 tl olacak dendi bu topikte birileri geldi havladı havladı 4 tl olunca yazdığımız ilacı aldılar .ktirolup gittiler
    5 tl olacak dedik gene birileri geldi havladı havladı dolar 5 tl olunca onlarda yazdığımız ilacı alıp ötekilerin yanına gittiler
    6.tl olacak dedik gene aynısı 6. da oldu
    ama 7 diyemedik çünkü 6 dan 7 ye öyle çabuk geçtiki
    şimdide 10 diyoruz
    yeni reçete yazacak adamalr gelecek
    onlarda haplarını yutup gidecekler
    İlaçta hazır artık reçeteye de gerek yok diyorsun yani.. 10 TL olunca 15 diyeceksin..15 olunca... 5 sene sonra bi bakmışsın 1000 doların yine 1000 dolar.. Yok faiz e yatırmış olursun, yatırım yaptın sonuçta. Ve bunun adıda yatırım olacak.
    Desene ancak böyle TL değerimi koruyabiliyorum. Bunada bazıları yatırım diyor. Benim amacım birikimimi korumak yatırım yapmak değil ve ülkede bu fırsatı verdi. Diğer yatırım enstrümanlarından kazanamadım. Doları aldım bekliyorum ve reçete yazıyorum.
    Daha doğru ve inandırıcı olmaz mı?
    hakuna matara....memento mori.

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bırak havanda su dövmeyi.!!
    Deve kuşundan ne farkın var.!!
    450 milyar dolar borç almışsın.!
    Borç batağında olan ülke.!!
    Ürettiğinden daha fazla tüketerek tükenmişsin.!!
    Lale devri bitti.!!
    Borç alan emir alır.!!
    sular çekildiğinde Sinekler balıkları, sular yükseldiğinde ise balıklar sinekleri yer.
    Soros'dan ne farkin var. Zil takip oyna, dolar yukseliyor diye..

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
    Bugun itibari ile isbankasinin 10 ekimde sonlanan eurobond u %15 yillik bazda getirisi var

Ya alla alla benmi kafayi yiyorum Isbankasinin onumuzdeki 40 gun icinde iflas etme ihtimali yok gibi bir sey. Ee bu piyasa neden sacma bir sekilde fiyatlandirmis bu bonoyu?

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...13728534_1.pdf

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    İlaçta hazır artık reçeteye de gerek yok diyorsun yani.. 10 TL olunca 15 diyeceksin..15 olunca... 5 sene sonra bi bakmışsın 1000 doların yine 1000 dolar.. Yok faiz e yatırmış olursun, yatırım yaptın sonuçta. Ve bunun adıda yatırım olacak.
    Desene ancak böyle TL değerimi koruyabiliyorum. Bunada bazıları yatırım diyor. Benim amacım birikimimi korumak yatırım yapmak değil ve ülkede bu fırsatı verdi. Diğer yatırım enstrümanlarından kazanamadım. Doları aldım bekliyorum ve reçete yazıyorum.
    Daha doğru ve inandırıcı olmaz mı?
    ben al sat yapıyorum sizin aldığınız faizi ben sadece 5-6 günde dolardan yaptığım al satla aldım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 341/1024 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •