Bizimkisi fedi bekler fed hamle yapmadan iş çıkmaz bizimkilerden yıllardır aynı geyik bekle gör politikası.
Forumunda kar eden tek başlığı burası beyler şaka maka endekscilerin canını alıyor pala bir dolarda eli mahkum veriyor.
Bizimkisi fedi bekler fed hamle yapmadan iş çıkmaz bizimkilerden yıllardır aynı geyik bekle gör politikası.
Forumunda kar eden tek başlığı burası beyler şaka maka endekscilerin canını alıyor pala bir dolarda eli mahkum veriyor.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
*merkez bankası'nın resmi rezerv varlıkları temmuz sonunda 100,7 milyar dolar(önceki $98,4mlr)
*merkez bankası'nın döviz varlıkları temmuz sonunda 76,9 milyar dolar(önceki $74,0mlr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Walla en iyisini siz bilirsiniz de, piyasaların MB toplantısını pek iplediğini düşünmüyorum..yinede gel gitler olumaz mı, olur..bu açıdan bakınca alıp satabilene helal olsun demek lazım..
Bildiğimiz gibi 2001'de dalgalı kur başlamıştı..o zamanlar hep şikayet ediliyordu, böyle dalgalı kur mu olur sürekli yukarıya mı gider bu kur diye..sonra dolarlar yağmaya başaldı memlekete, hep aşağı kur oluştu uzun yıllar..
Şimdilerde ise dışarıda doların sıkılaşması yüzünden portre aşağı yukarı belli bana göre, şu anki dalgalı kur hep yukarıya giden dalgalı kur gibi..malumunuz Türkiye eski Türkiye..2000'li yıllara geri döndük yada başka bir deyişle kısaca atın intikamı diyelim..
YTD..
tamama tamam kıpraşmayayım![]()
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri