-

Originally Posted by
TOPRAK-SERDAR
[IMG]..
ayağa düşmüş mal
batan geminin malları bunlar tarzı....
Önce bindirim sonra indirimdir o 
Fiyatları takip eden varsa paylaşırsa güzel olur
-

Originally Posted by
cankan
bence de bankalar 24-23 gibi oranlar vermiyorlar.. diğer başlıkta faiz tablosu yapan arkadaşın da 24 abank , 23 odea faizini çıkarması gerekir..
tamam herkes ister faiz yükselsin, hatta bankaları zorlamamız lazım kabul ediyorum. bu başka birşey
Benzer şeyler daha önce de çok oldu bu başlıkta
Böyle muhabbetler olmasın diye paylaşan kişinin nick'ini ve paylaştığı oranın linkini ekliyorum tabloya
Benim "böyle bir oran olmaz" diye filtre uygulamam doğru olmaz
Herkes paylaşan kişiye bakıp kendi kararını vermeli
Çoğu kişi zaten tanınıyor
Ki 1 puan fark çok da abartı bir fark değil
Benzer oranlar bugün gelmeye başladı zaten
-

Originally Posted by
muhasebe75
Denizbank gr.altin mevduata 2.10 oran alabildim. Fiziki taki altini gr. altina cevirebilmek icin ve yuksek gr altin faizi almak icin hangi bankaya gitmem gerekiyor?
Garanti Bankasi kampanyasi bugun son gun:100 gr. ve uzeri fiziki hurda tesliminde 1 yil uzeri [366 gun] vadeli baglarsaniz % 2.75 oran alirsiniz.Pendik sb."Altin subesi"dir, her Sali eksper bulunuyor, hemen gidip gorusebilirsiniz..
-

Originally Posted by
kerem34
Şunu bir kere daha anlatayım merkez bankası her gün bankalara max %19,25 net den istediği kadar parayı veriyor..Dolayısıyla bankalar maximum 22,50 den brüt bağlasanızneti19,12 ye gelir yani banka size 22.50 üstünde faiz veremez gider merkezden daha ucuza alır parayı..yani merkez bankası faizi artmadan mevduat faizi artmaz...yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşümdür.
O iş öyle değil hocam, daha önce konuşuldu burada bu konu
TCMB'den koşulsuz o faizden almak diye birşey yok
Bazı yükümlülükleri yerine getirmesi gerekiyor bankaların
Yoksa dediğiniz doğru niye uğraşsın/eleman istihdam etsin mevduat toplamak için banka
-

Originally Posted by
Pythagoras
garanti bankası 64 günlük bono ihraç etmiş varmı oranını duyan gören vs..
syg,
bana gelen mail:
Garanti Leasing Bono ihracı yapılacaktır. Vade süresi 44 gün, mevduat eşleniği % 22,91
28 Ağustos Salı günü yarın saat 16:00’ya kadar talep toplanacaktır.
-

Originally Posted by
shorts
bana gelen mail:
Garanti Leasing Bono ihracı yapılacaktır. Vade süresi 44 gün, mevduat eşleniği % 22,91
28 Ağustos Salı günü yarın saat 16:00’ya kadar talep toplanacaktır.
hocam bu gruba bizde üye olabiliyor muyuz, siz garanti bankasında özel bankacılık müşterisi misiniz ?
teşekkürler.
syg,
-
İş bankası 350k için 46 güne kadar %18. Şaşırdım doğrusu.
-

Originally Posted by
Quattros
İş bankası 350k için 46 güne kadar %18. Şaşırdım doğrusu.
döviz krizi öncesinde bu oranlar alınıyordu zaten.
21-22 altı bağlamam ben.
?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri