Sayfa 397/1024 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya bu kampanya işi yaş.Nedenine gelince bakan demiş ki misal paran dolarda.Dolar arttı ,sen zarar etmiyeceksin,o artış kadarını ev bedelinden düşeceğiz.Kusura bakmayın ben yazarken gülmekten bu kısmını yazmaya zorlandım.Arkadaşlar bu iş yaş hem de çok yaş sakın girmeyin.O evlere gelince bence çoğu maket ,sorsanız firma ev bitmeden tapu vermeyiz ayağına batık ve evlerin üstünde banka ipotekli bir sürü projeyi millete kitleyecekler.Bedava peynir kapanda olur sakın o peyniri yemeğe kalkmayın ))))))))
    Alsınlar alsınlar ki beter olsunlar ve yeter olsun yoksa tümden yok olup gideceğiz. Bu betoncuların çoğu şimdiye kadar batmalıydı iddia ediyorum Dolar bu fiyatlarda olmaz o HARAM ! faiz çoktan olması gereken %25 lere gelmiş Dolarda en yüksek 5 lli fiyatlarda olurdu. O yüzden bunlara hala para verip beton alan beton beyinlere de sakın ola acımayın, BETER olun deyin , herşey bunların yüzünden başımıza geldi ve halada ülkenin içine, sanki az yapmışlar gibi, mıçmaya devam diyorlar.

Sayın BOSPOROS, en goygoycu dahi anlasın diye basit yalın anlatıyor, bu ekonomik durum ile birisi hala yeni saray yapacağım, kanal açacağım, betoncu yandaşlarımın dötünü kurtaracağım diye ısrar eiyorsa Dolarda düşüş hayal. Bu günlerin kıymetini bilelim hayal kurmayalım, gerçekleri konuşalım, TEKNİK MEKKNİK ile Dolarlarımızı yandaşlara kaptırıp sonra gelip burada vatan millet Sakarya edebiyatı parçalamayalım. NOT: Ben profesyonelim TEKNİK benim allahım ben bu işi kıvırır sat-al ile köşe dönerim deyip bunu başaranlara helal olsun diyoruz onlar üzerine alınmasın.

3. Alman ve Avrupalı yetkililerin WSJ'ye verdikleri bilgiye göre Alman hükümeti, bir ekonomik krizin bölgeyi istikrarsızlaştıracağı endişesi ile Türkiye'ye acil finansal destek sağlamayı değerlendiriyor
    (Foreks)

Kaynaklar: Erdoğan 28 Eylül'de Berlin'i ziyaret edecek ve bunun bir hafta öncesinde Almanya Maliye Bakanı Scholz ile Albayrak'ın Berlin'de bir hazırlık toplantısı yapacak. Finansal yardım bu ziyaretin gündeminde olacak-WSJ

4. Alman yetkili: Berlin,Türkiye ekonomisinde bir çöküşün Avrupa'ya bulaşacağından,Ortadoğu'yu daha da istikrarsızlaştıracağından ve kuzeyle doğru yeni bir göç dalgasına yol açacağından endişe ediyor.Türkiye'de istikrarı sağlamak için bir çok şey yapacağız. Çok fazla seçeneğimiz yok

Dolar, faiz, BIST kenefi bu üçlü aynı zamanda yukarı gidiyorsa bu denklememde bir sorun var demektir. Olmaz olamaz, eni sonu gerçek ortaya çıkar aptallar para kaybeder akıllılar para kazanır hep böyle oldu yine böyle olacak.

zihniyet değişmedikçe adam kendini sağlama almadan neden yardım etsin ki..

bu seneyi atlatsan seneye yine krizdesin adamlar bize her sene 50 milyarmı bağışlayacak, hayırdır!...

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Alman ve Avrupalı yetkililerin WSJ'ye verdikleri bilgiye göre Alman hükümeti, bir ekonomik krizin bölgeyi istikrarsızlaştıracağı endişesi ile Türkiye'ye acil finansal destek sağlamayı değerlendiriyor
    (Foreks)

Kaynaklar: Erdoğan 28 Eylül'de Berlin'i ziyaret edecek ve bunun bir hafta öncesinde Almanya Maliye Bakanı Scholz ile Albayrak'ın Berlin'de bir hazırlık toplantısı yapacak. Finansal yardım bu ziyaretin gündeminde olacak-WSJ
    Bence pek kaale almayalım bu asparagas, goygoy kokan haberleri , Almanlar bu adam daha güçlensin diye ekonomik olarak arka çıkmaz çıkarsa Alaman ! sade vatandaş ayaklanır biz çalışıp bu haram yiyiciler bizim paramızı mı yiyecek derler.

8.  Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    zihniyet değişmedikçe adam kendini sağlama almadan neden yardım etsin ki..

bu seneyi atlatsan seneye yine krizdesin adamlar bize her sene 50 milyarmı bağışlayacak, hayırdır!...
    Bende sizin gibi düşünüyorum,Almanya nın yardım ettiği Yunanistan ın hali ortada,aşırı kemer sıkma politikasıyla 5 yaş altı çocuklar da yeterli sağlık desteği alamadıkları için ölüm oranı artmış,aynı araplar gibi sülük gibi yapışmadan bize para vermez bunlar..

Sayfa 397/1024 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •