full asla girmeyi tavsiye etmem ancak kendi adıma asla full tl de olmayacağım bir daha büyük bir kur atağını psikolojim kaldırmaz en azından olası yeni bir şok dalgasında benim için teselli olur yüzde 70 tl yüzde 30 dolar benim ana yatırım stratejim olacak dolar portfoyümü al sat yapmadan uzun vade için sigorta olarak düşünüyorum
Yatırım tavsiyesi değildir
bahri hani olmaz ya eger olursaki altın 200 tl altına duserse ufaktan biriktirilebilir uzun vade ...ama gram ata lira ve cumhuriyetten sasmayasın en az makas bunlarda diger turlerde iscilik cok ...su an fiyatlar cok yukseldigi icin makas 100-150 tl ama ....olurda 200 tl altına tekrar gelirse makas 20 tl ye duser .
@aihsan_goker
Bir ülkeyi veya insanı ayakta tutan düşmanlarıdır. Biz düşmanız diyor düşmanın silahına muhtaçız. Düşman ekonomiye saldırıyor diyoruz elimizden birşey gelmiyor. Biz ne zamandan beridir önce kendimizle sonra insanlarla YALAN ile yaşamaya başladık.!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bankadan al sat yapılabiliyor ama sen fiziki bahsediyorsun sanıyorum 1-10-20-50-100 ve 1 kg olarak poset icinde satılıyor kuyumcuda onlar ama her kuyumcuda yok ...kapalıcarsıda bulunur genelde ...1 kg lık kulceyi onceden siparis vermelisin ki 2-3 gun icinde kuyumcu altın rafinerisinden alıp sana ulastırır ...fakat su an gram fiyatı cok yuksek oldugu icin makas cok fazla ...hani 200 tl altına duserse makas 1.5-2 tl ye dusecektir .
Yer İmleri