Sayfa 451/1024 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ... Böylece Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası Türk Telekom'un çoğunluğuna sahip oldu.[/B]
    İş Bankası Avea(Aria)yı satıp Telekomdan kurtuldum dediydi yine Telekom sahibi yapmışlar.!
    Alınyazısı öyleymiş demek ki..

Albayrak efendi başta AVM ler olmak üzere DOVİZLE kiralamanın son bulacağını söylemiş PALANDÖKEN denen yalaka da çok yerinde bir karar demiş. İyi güzel milli menfaatlere uygun bir karar olurda YANDAŞ betoncunun yaptığı YOL, KÖPRÜ, TÜNEL lerden geçiş ücretleri ne zaman TL ye fikslenecek ? Hadi isteyen geçeri anlarım isterse DOLAR ister EURO ödeyip geçsinlerde ben geçmediğim köprünün parasını niye benden kesilen vergiler le DOLAR üstünden ödüyorum onun hesabını soruyorum. Yandaşı yemlemek vaz geçmedikleri sürece TEK CENT verirsem amk benim.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İş Bankası Avea(Aria)yı satıp Telekomdan kurtuldum dediydi yine Telekom sahibi yapmışlar.!
    Alınyazısı öyleymiş demek ki..
    İşte o nedenle İŞ bankası genel müdürü YALAKALIK yapıp Doların sonu geldi diye beyanat veriyor. Amk bunların hepsinin, elin arabına gavuruna milletin parasını mundar ediyorlar , allah hepsinin cezasını verecek tek CENT vermem bunlara.

4. Ben de %100 ALTIN fonu var BES te. Bir zararım olmadı. 6 senedir BES teyim ve getirisinden çok mutluyum.

BES te en iyi fon enflasyonist ortamlarda ALTIN fonudur veya yabancı hisse fonlarıdır.

BES bir çukur fikrine katılmıyorum.

BRICS ve ABD hisse fonları olan BES bile var. Son 3 senede DOLAR getirisinden fazla getiri sağladı.

BES te fon zamanlaması önemli. Ama bizim insanımız fon kırılımlarını okumadığı için körleme fon seçiyor sonra zarar ettim.

İnanmayan buradan FON TİPİ olarak Emeklilik Fonları seçsin. Listeyi incelesin.

Günde yaklaşık 1 saatim KAP tan fon sunum raporlarını okumakla geçiyor. Ona göre strateji belirliyorum.

http://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    BES denen beladan guzel aciklamalari sayesinde girmekten son anda caydim. Bundan dolayı basta rxpu olmak uzere hisse.net ahalisine tesekkur ederim.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    6.30 oldu benim banka dun akşamda bu sabahta 6 ya alıyor 6.50 satıyor salaklıktan başka bir şey değil
    Başganım,gel inat etme FX TARGET a geç...5x24 çook düşük makas farkı mobil uygulamada yaptılar,ha sen kullanıyormusun dersen şu an başka işlerimden dolayı sistem dışıyım,ama makas cidden çok düşük...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben de %100 ALTIN fonu var BES te. Bir zararım olmadı. 6 senedir BES teyim ve getirisinden çok mutluyum.

BES te en iyi fon enflasyonist ortamlarda ALTIN fonudur veya yabancı hisse fonlarıdır.

BES bir çukur fikrine katılmıyorum.

BRICS ve ABD hisse fonları olan BES bile var. Son 3 senede DOLAR getirisinden fazla getiri sağladı.

BES te fon zamanlaması önemli. Ama bizim insanımız fon kırılımlarını okumadığı için körleme fon seçiyor sonra zarar ettim.

İnanmayan buradan FON TİPİ olarak Emeklilik Fonları seçsin. Listeyi incelesin.

Günde yaklaşık 1 saatim KAP tan fon sunum raporlarını okumakla geçiyor. Ona göre strateji belirliyorum.

http://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx
    Vaktiniz oldugunda o fonlarin maliyet oranina bakin

Birde devletin katkisi hangi fona yatmis ona bakin

8. a para kanalını oturtunca, bloomberg tv'nin de fişini çekecekler biraz zaman meselesi..

Sayfa 451/1024 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •