Sayfa 460/1024 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Devlet BES'e el koymaz ama %50 enflasyon altında senelik getiriyi %10 gibi ayarlasa zaten para 4-5 sene içinde onda birine düşer. Yani dediğim gibi bizim sistemin halıyı silkmesi dahi farklı.
    Bende aynı fikirleri savunuyorum zaten ,BES ler %10 faizlerle uzun vadeli hazine bonolarını, batak firmaların tahvillerini alıp portföy yaptılar ne getiri sağlayacakları ortada.

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Başganım,gel inat etme FX TARGET a geç...5x24 çook düşük makas farkı mobil uygulamada yaptılar,ha sen kullanıyormusun dersen şu an başka işlerimden dolayı sistem dışıyım,ama makas cidden çok düşük...
    Makas an itibariyle 0.03!

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Venezüelada amansız hastalığa yakalanana ne oluyor ? Ne oluyorsa oluyor ama kimsenin umurunda mı oluyor ben bunu bilir bunu söylerim.
    Şunu demek istiyorum ki belirli bir noktadan sonra eğer tüm sistem aksamaya başlarsa eldeki para ile eskisine muadil bir yaşam yaratabilmek belirli alanlarda çok zor. Sağlık , eğitim, çocukların geleceği , güvenlik v.b. tüm bunları aynı standartlarda sağalamaya çalışıldığında ise sistem gelir üretemiyorsa herkes sıkıntıya girebilir. Bugün twitter'da bir resim gördüm:

Bu köprüdeki yüz binlerce insan ceplerindeki *para* ile yemek ve ilaç alabilmek için Kolombiya sınırını geçmeye çalışıyor.

https://www.wsj.com/articles/venezue...ine-1468780323
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. En çok badem bıyıklı YÖK te ve ÜNİVERSİTE lerde vardır diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hangi sistem ? Eski Türkiye sistemi mi yoksa yeni badem bıyık sistemi mi ?

TÜRKİYE CDS 509,51 % 5,05

Bana iyi niyetle abi CASH `i bırak Eurobond al faizini ye diye öğüt veren forumdaş /lar %509 cds ne anlama geliyor biliyormusunuz ?

Valla ben bugüne kadar dilim döndüğünce açık veya imalı ne demek istedimse dedim bundan sonrası beni fazla ilgilendirmiyor çünkü elimden bir şey gelmiyor herkes hak ettiğini kazanacak yada kaybedecek.

7.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Farkındayım, benim hesabım: 12-2=10
    tamamdır

8. 178 pips spread var viop eylül vadede oha lan oha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 460/1024 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •