En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Full Dolardayim Ancak
Son Zamanlarda Bazýlarý Tuzu Kurular sürekli Siyaset Haberi, Türkiye Karþýtý Mesajlar Yazýyor Sürekli Ama Sonunda!! ANLADINIZ Kendileri Yurt dýþýnda Yaþadýðý Ýçin Zamlardan Etkilenmiyor
Tamam Bizde Eleþtiri Yapýyoruz Ancak Ýyi Olan Þeylerde Yazýyoruz
Resmen Kutuplaþma Var
Bir Taraf Koyu TL
Bir Taraf Koyu Usd
Hayatlarý atmasyon.!!!
Yalan dolan.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Borsada hisse gibi iþlem gören usdtrf fonu var. Makas çok az. Hisse senedi gibi alýnýp satýlabiliyor. Tek olumsuzluðu seans saatleri içerisinde islem yapabiliyorsunuz. Gece iþlem yapma þansýnýz yok.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduatýn tamamýný ayný bankadan baðlamamýþtým. Hepsi ayný tarihli ayný vadeliydi ama 3 bankaya bölmüþtüm. Odea ve Burgan'ý bozdum, Vakýfbank devam ediyor.
Bozmadan önce Burgan'a sordum vadeliyi bozmadan 3 para birimliye çevirebilir misiniz diye ama olmaz dediler.
Hem Odea hem Burgan normalde günlük tutardým ilk kez bu ay vadeli baðlamýþtým o da güme gitti.
Sistem dýþýndakini nasýl koruyorsunuz? Ben mevduatýn %5'ini Euro %5'ini Dolar olarak eve aldým ama büyük meblaðý da evde tutmak çok içime sinmiyor. Aslýnda bir þey olacaðý yok da bankada rahata alýþmýþýz herhalde. Kiralýk kasa olabilir ama o zaman da banka batarsa parayý almasý mesele. Ayrýca hiç bilmediðim bir konu, sermaye kontrolü veya dövizlerin TL'ye çevrilmesi gibi bir yaptýrým olursa kiralýk kasalardaki dövizlere müdahale oluyor mu?
Yer Ýmleri