Sayfa 1062/1252 İlkİlk ... 625629621012105210601061106210631064107211121162 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,489 - 8,496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 2.5 tl den beri eski ekonomi bakanı zeybekcinin danısmanın ve yigit bulut un sozleri hic unutulmaz ....dolar alan yaya kalır dolar alanın eli yanar vs vs ...zeybekci surekli ulke ekonomisi cok iyi tas gibi dunyada kriz olsa bile bizim ekonomi etkilenmez sozleri unutulurmu hic ..o kadar dayanıklı ki onun icin 1 gunde parası %20 deger kaybedip rekor kıran dunyada ki tek ulke bizim ulke.

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ahber izliyodum demin komodi resmen biesiktasta vatandası konustuyorlar vatnadasın cahil oldugu burdan ortoya cıkıyor ..adam diyoki yıl 2001 dolar 660 dı bir gecede develuasyon oldu diyor 1.200 oldu diyor ..simdi eskisi gibi degil degil herif marsta yasıyor belli yahu eskiden olan simdi zamana yayılmıs sekilde yapılıyor 4 yıl once 1.70 olan dolar %310 yukselmisse bunun adı da zaaman yayılmıs develuasyondur ...yılbasında 3.80 8 ayda %90 develuasyon 2 ayda 4.50 den %52 civarı develuasyon ....akp ve reis oldukca dolarcının sırtı yere gelmez bu acık ve net ...daha dun 6.30 olan kur mb nın tl miktarını artırmasıyla 45 kurus koydu ustune ...devlet eliyle develuasyon .

IQ ortalaması 80 olan bir ülkeden fazla bir şey beklememek lazım...
    malzeme bu,
    sonrada aynı gemideyiz lafları,

acıma duygusunu öldürün
    vicdanınızı köreltin,
    bu mallar yüzünden bu hallere geldik..

tek pişmanlığın geçen sene %100 dolara geçmeyişim oldu...
    şu 2/3 dolarda olduğum için bile üzgünüm...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Ülkece bekliyoruz öyle... Ha bayram geçsin ha okul açılsın ha dolar düşsün... Birkaç aydır kimse doğru düzgün çalışmıyor... Ticaretle uğraşan herkes stok derdinde... İhracatçılar bile dertli, malzeme sıkıntısı...
    Üretmemiz lazım üretmemiz lazım derler ama geçen ay resmen herkes işi bırakıp doları izledi... Nereye kadar gideceğiz bakalım...

4. bende doviz altın al sat yapıyorum tam tl de kaldınmı enflasyon altında eziliyoruz zaten ..ulkede tl ciyi ezen bir yonetim oldukca bizimde yapacagımız budur .

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    IQ ortalaması 80 olan bir ülkeden fazla bir şey beklememek lazım...
    malzeme bu,
    sonrada aynı gemideyiz lafları,

acıma duygusunu öldürün
    vicdanınızı köreltin,
    bu mallar yüzünden bu hallere geldik..

tek pişmanlığın geçen sene %100 dolara geçmeyişim oldu...
    şu 2/3 dolarda olduğum için bile üzgünüm...
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Faizler düşmeli, döviz kendi orta yolunu bulacaktır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. 500 baz faiz artışı olursa belki pazartesi başladığımız yere dönebilir dolar 5.99.ya artırmazsa ya da yeterince artırmazsa sanırım grafikler 8-9 arasını da yoklar.6 liraya geçen hafta pahalı diyen arkadaşımıza demiştim ki 1-2 ay sonra 8 lira olunca 6 liraya gelse de alsak demeyeceğimizi kim söyleyebilir.
    kur makasları o kadar yüksek ki kimse satmak istemiyor çünkü satarsa büyük ihtimalle tekrar alamayacak.3.46-4.85-5.72-5.94 alışlarım %4 usd günlük faizde hala satmayı düşünmüyorum düşmesi için bir işaret arıyorum arıyorum bulamıyorum.%40 tl kaldım tedbiren.

8. ben onu bunu bilmem anladıgım sey cıkardıgım sonuc sudur belli bir kesimi korumak icin faiz artırmayarak ulkenin tumu komple ucuruma yuvarlanma yonunde ilerletiliyor ...yaklasık 30 yıla yakın piyasaları takip ederim reel sektorun icindeyim cıkardıgım sonuc bu

Sayfa 1062/1252 İlkİlk ... 625629621012105210601061106210631064107211121162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •