Sayfa 535/1024 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ne bu yahu, tatil gunu baslikta 153 kisi var, vay vatan hayini dolarcilar, vay!

Bir de zibidinin tekine, onlarca sayfa yazi dosemissiniz, ne gerek vardi, beni cagirsaydiniz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Temel önceliktir
    ve asıl olan temeldir
    bunda behis yok ki

ama tekniği yok saymak

kusura bakma cehalet olur..
    seni tenzih ederim..
    Sayın forumdaş beni tenzih falan etmenize gerek yok bu konuda cahilsem cahilimdir gocunmam ama ben TEKNİK MEKNİK demeden 2 Tl lerden beri Dolar toplayarak bugünkü tuzu kuru günlere geldim. Bu süreç zarfında teknik diyerek 3.16 dan bir kere opsiyon yapıp Dolarları kaptırdım sonra 3.40 dan yerine koydum. Eğer teknik ile yola devam demiş olsaydım şu anda bende DOLAR alan vatan hainidir diyenler güruhunda olurdum. Kısaca Teknik kaçınılmaz diyenlere yolu açık olsun derim .

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben aslında çok farklı bir şeyden bahsediyorum. Araba üretilemiyorsa tek motorlu mobilet üretir dolaşır halk, Bu aşama geçilince 4 tekerleklilerin üretimi başlar. Tek bir şart olur. Sıfır ithalat. Mümkünse ihracat. Çok kısa bir süre içinde kendi kendine yetebilirliğe ulaşabilmek.

Cep telefonunu içindeki mikroişlemcisi dahil burada üretene vergi olmaz ama dışarıdan getirene belirli bir süre ciddi vergi uygulanır.
    Yurtiçi üreticileri korumak için minimum bir yerlilik oranı belirlenmesi şartıyla yurtdışından gelen muadil ürünlere fazla vergi uygulaması ile korumacı bir ekonomi modeli izlenebilir. Ancak kolunu, bacağını yurtdışına kaptırmış bir ülkenin bunu yapabilme lüksü var mıdır şuan bilemiyorum. Dünya Ticaret Örgütü'ne üye olan ülkemizin bunu yapmak için bir yasal dayanağı var mıdır? Birkaç gün önce ABD, bize aluminyum ve çelik üzerinden ek vergi koyunca Türkiye konuyu Dünya Ticaret Örgütü'ne taşıyarak yasal olmadığına dair şikayette bulunduğuna dair bir haber okumuştum.

4.  Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    teoriniz gerçekleşen kısmını rakamsal olmasada bende bekliyordum da

ayrıldığımız nokta şu..

neden 6.10'a düşssün, yine bi yerde petrol mu bulduk, yoksa amerika tornistanmı yapacak..

temeli ne..

not: 6.10'a düşerse kredili dolar alımınada geçerim..
    Dedim ya öngörü/tahmin/hissiyat bayram tatilinde bu aralarda gezdi ve yükselişin başlangıcı bu rakamlardan olduğu için.. yoksa teknik/temel birşey bildiğimden değil😜

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Güzelim ulkenin icine etti yaziklar olsun bunlara oy verenlere
    Ancak unuttuğun bir şey var, bu işte senin gibi daha önce katkıları olanları da bu vesileyle hayırla anmak lazımdır, değil mi?..

Aralık Ocak gibi biz bir alt başlıkta yazarken sen dalganı geçiyordun bizimle..şimdilerde yoksun, o başlığa adım dahi atamıyorsun değil mi?

Birazını yazalımda herkes öğrensin seni senyor vicente..

Zayif kirilgan 10 yıllık li fed dolarina yine sopayla daldilar. Euro bi yandan goplar bi yandan vuruyor
    Ne cektin be dolar
    91.50 nedir ya
    Nese fed faiz arttircak dolar vatanina donecek kafasina devam
    Bi yandan da akp fed e aldanip dolar alanlari endekse mazot yapiyor. Ölmüş bitmis dolara arada parmak atarak canlandiriyor sermaye girişi icin. Bunlar da ahaa fed faiz arttircak iste abicim diyor
    Hepsinle degil bir kisim girdim.
    2018 de bi banka roketlicek. Halkb mi vakif mi arada kaliyorum. Yoksa özellerle mi yapacaklar.
    Favorim halkb. Bekliycem.
    Fed dolarini mazot yapacaklar yine endekse.
    Burdan kacmazlar mazot olcak bu kdr dolar gonullusu varken
    Akp dolari bilerek cikartiyor. Ara ara yine yapar bunlar da 10 yilliklar be diye sevinir
    Yine dolarin kicina teneke takip oynatiyorlar tum dunyada
    Bi dolarcilar kazanamadi dunyada 1 yildir.
    Fed bunlara hamallik yaptırıyor.
    Bunlar da 10 yıllıklarimiz var bizim fed bi kere faizleri arttircak diye avunuyorlar .
    Su endekste ne kagitlar ne cilgin ralliler yapti.
    Iki hafyada 5 e katlayan hisseler var.
    Baba hisseler bile 3 e katladi.
    Onları alsalardi dolarci takimi dönüp elindeki dolarlari yirtardi.
    Hala dolar artacak diye bekliorlar.
    Neymiş 3.94 den 3.38 e dusmus sonra 3.97 ye artmis.
    Zuhahahahah puhahahaha
    Butun dunyada varliklar iyi kazandirdi.
    Afedersiniz posalari da dolarcilara kaldi
    La su dolarcilara da 3-5 bisi verseydi pala..
    Hep mazot dolarcilar oluyor.
    Fed hamallık yaptırıyor dolarcilara. Faiz arttircam diye gazlayip endekse motorin oluyorlar
    10 yilliklar var
    Zavalli dolar bir pacavra gibi tutup yere atiyorlar hemde yilsonu
    Ama utanırmısın..yada özür dilermisin, sanmıyorum..kal sağlıcakla..

6. Bu can bu bedende oldukça fayiz mayiz yok size,günak çünküm...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Sakin kalma işini ne güzel başarıyorsunuz. Şu kriz anlarında deli gibi bir şey oluyorum. Düşünerek de yazamıyorum. Transa geçmiş gibi yazıp sonra ben mi yazdım bunu diyorum.
    Delirttiler beni. Ak çomar aklı ver bana Allahım.

8.  Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    Yurtiçi üreticileri korumak için minimum bir yerlilik oranı belirlenmesi şartıyla yurtdışından gelen muadil ürünlere fazla vergi uygulaması ile korumacı bir ekonomi modeli izlenebilir. Ancak kolunu, bacağını yurtdışına kaptırmış bir ülkenin bunu yapabilme lüksü var mıdır şuan bilemiyorum. Dünya Ticaret Örgütü'ne üye olan ülkemizin bunu yapmak için bir yasal dayanağı var mıdır? Birkaç gün önce ABD, bize aluminyum ve çelik üzerinden ek vergi koyunca Türkiye konuyu Dünya Ticaret Örgütü'ne taşıyarak yasal olmadığına dair şikayette bulunduğuna dair bir haber okumuştum.
    Artık o safha geçildi, Pandoranın kutusu açıldı. DTO diye bir örgüt artık bence fiiliyatta yok. Geçen sene Amerika'nın hamlelerinden önce vardı ve farklı konuşabilirdim.

Temel dengeler sarsıldı, teknik meknik yok BAM BAM BAM. Kimin kime gücü yeterse.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 535/1024 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •