Sayfa 559/777 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Enki abi ben .6.10 dan alayimmi derken ciddi sormuştum..diğer mesajı da 3.87 den dolar almıştım .5-6 ay sürünüp .3.30 a düşünce kizginligimdan yazdım ..ama senin içine işlemiş )) 8 ay sonra kopyaladin...bu arada 6.10 dan da giriş yaptım ..
    geçen sene burada kendimizi yırttık yahu, 3,4-3,5 lerden toplayın, varsa elinizdekini satmayın diye kendimi parçaladım be. görüyorum ki çok az kişi dinlemiş,büyük çoğunluk zibidi trollerin ağzına uyup doları bozmuş ve TL de kalmış. çokkk uyardım çokk. 3,38'e düştüğünde londra 7,x'e hazırlanıyor dedim,dedim yahu. küfrettiler dışladılar zenci muamelesi yaptılar maalesef. SONUÇ ORTADA. ben paramı 2'ye katladım.üstünede dolar faizi aldım bonus

Enki abi ben .6.10 dan alayimmi derken ciddi sormuştum..diğer mesajı da 3.87 den dolar almıştım .5-6 ay sürünüp .3.30 a düşünce kizginligimdan yazdım ..ama senin içine işlemiş )) 8 ay sonra kopyaladin...bu arada 6.10 dan da giriş yaptım ..
    Ciddi sorduğunu biliyorum, ancak al-alma demek bana düşmez..6,10'dan giriş yaptığına sevindim..hayırlı olsun vatana millete diyeceğimde, hadi demiyeyim..sadece emeklerimizi korusak yeter..

Ah Lukas kardeş o gün biraz geçmişi karıştırdım da, tesedüfü rastladım gönderine..her türlü düşünceye varım da gerçekten uzaklaşan yorumlar pek hoşuma gitmiyor esasen..senin o yazıyı yazdığın ve doları tuvalet kağıdı yaptığın zamanlarda biz piyasaların dolarla ne zaman yüzleşeceğini bulmaya çalışıyorduk..bak dikkatini çekerim yüzleşip yüzleşmemek değil, ne zaman yüzleşileceğini kestirmeye çalışıyorduk..öyle ki son paramı da Ocak sonu dolara gömüp beklemeye başlamıştım..

Senin bu başlığa yazdığın o tarihlerde biz bunların nedenlerini niçinlerini sıralıyorduk buralarda(geçmişe dönüp bakabilirsin)..sanki yazılanları o zamanlar hiç okumamışsın gibi geldi bana da, seni esefle kınadım sadece...sevgiler..

3.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    geçen sene burada kendimizi yırttık yahu, 3,4-3,5 lerden toplayın, varsa elinizdekini satmayın diye kendimi parçaladım be. görüyorum ki çok az kişi dinlemiş,büyük çoğunluk zibidi trollerin ağzına uyup doları bozmuş ve TL de kalmış. çokkk uyardım çokk. 3,38'e düştüğünde londra 7,x'e hazırlanıyor dedim,dedim yahu. küfrettiler dışladılar zenci muamelesi yaptılar maalesef. SONUÇ ORTADA. ben paramı 2'ye katladım.üstünede dolar faizi aldım bonus
    Yahu power iyi diyorsun hoş diyorsun da kaçırdığın bir nokta var be kardeşim ,misal ben yüzde 16 faizle parami yatırırken net yıllık 14 mü alıyordum.sen dolardaydın 25 net getirin vardı .(bugünler için değil o dediğin zamanlar için bu yorumum ) ...şunu düşünürüm adam dolar almış öyle veya böyle.. riskli bir yatırıma girmissin tabi ki benden yuzde 5 -10 fazla kazanacaksın ...bu düzen böyle gider dedim ..lakin bu son bir ay işin sirazesi çığrından çıktı ..ne yapalım göremedik ...sen bile 7yi 2019 da bekliyordun ..bu sene 2018 için 5.30 diyordun ki dolar 3.70 ti..ki 3.70 e göre 5.30 da büyük getiri idi...kazancinda hayırlı olsun huzurlu ortamlarda yersin inşallah ne diyim ..ha bu saatten sonra 50 faizde olsa bir miktar dolarda tutacağım ..

Yahu power iyi diyorsun hoş diyorsun da kaçırdığın bir nokta var be kardeşim ,misal ben yüzde 16 faizle parami yatırırken net yıllık 14 mü alıyordum.sen dolardaydın 25 net getirin vardı .(bugünler için değil o dediğin zamanlar için bu yorumum ) ...şunu düşünürüm adam dolar almış öyle veya böyle..riskli bir yatırıma girmissin tabi ki benden yuzde 5 -10 fazla kazanacaksın...bu düzen böyle gider dedim ..lakin bu son bir ay işin sirazesi çığrından çıktı ..ne yapalım göremedik ...sen bile 7yi 2019 da bekliyordun ..bu sene 2018 için 5.30 diyordun ki dolar 3.70 ti..ki 3.70 e göre 5.30 da büyük getiri idi...kazancinda hayırlı olsun huzurlu ortamlarda yersin inşallah ne diyim ..ha bu saatten sonra 50 faizde olsa bir miktar dolarda tutacağım ..
    İlahi Lukas bu memlekette dolar mı riskli bir yatırımdır, yoksa TL varlıklar mı..

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    İlahi Lukas bu memlekette dolar mı riskli bir yatırımdır, yoksa TL varlıklar mı..
    geçte olsa anladık enki üstad ! lütfen grafik ve analizlerine devam edin bende acemi bir dolarcı sayılırım artık

Yahu power iyi diyorsun hoş diyorsun da kaçırdığın bir nokta var be kardeşim ,misal ben yüzde 16 faizle parami yatırırken net yıllık 14 mü alıyordum.sen dolardaydın 25 net getirin vardı .(bugünler için değil o dediğin zamanlar için bu yorumum ) ...şunu düşünürüm adam dolar almış öyle veya böyle.. riskli bir yatırıma girmissin tabi ki benden yuzde 5 -10 fazla kazanacaksın ...bu düzen böyle gider dedim ..lakin bu son bir ay işin sirazesi çığrından çıktı ..ne yapalım göremedik ...sen bile 7yi 2019 da bekliyordun ..bu sene 2018 için 5.30 diyordun ki dolar 3.70 ti..ki 3.70 e göre 5.30 da büyük getiri idi...kazancinda hayırlı olsun huzurlu ortamlarda yersin inşallah ne diyim ..ha bu saatten sonra 50 faizde olsa bir miktar dolarda tutacağım ..
    ben en son dolar 4.5 vurduğunda sene sonu 5,50 demiştim. evet bu dolar beni bile geride bıraktı ama 7,x olacağını kesinlikle bekliyordum. kimse inanmıyordu. sadece 9 ay geri çekildi.şimdi farklı bir sallantılı modele geçiş yapıldı. 7-15-30 modeli.

7. Analizlerinize demek istedim saygılar

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Analizlerinize demek istedim saygılar
    bahri söylediklerimi sakın yabana atma,geçmişte koyduğumuz hedefleri biliyorsun hepsi erkenden gerçekleşti.

Sayfa 559/777 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •