Noktayı koyuyorum arkadaşlar
Bir umut eskilere de indirim olur dedik ama olmadı
Geçmiş olsun
Sonraki vadelere bakıcaz
Söz konusu geçici oranlar, 31.08.2018-30.11.2018 tarihleri arasında açılan veya vadesi yenilenen vadeli hesaplara ödenecek faizler için uygulanacaktır.
Başka bir ifade ile, 31.08.2018 tarihinden önce açılan vadeli hesaplarda (vadesi 31.08.2018-30.11.2018 tarihleri arasında olsa dahi) geçici oranlar uygulanmayacaktır.
bence eskilere 3.madde gereğince %5 stopaj uygulamak zorundalar.
Vadesiz ve cari özel hesaplara *ve* 3 ay içinde açılacak hesaplara tabirini yorumlamak gerekiyor.
Eğer baş kısımdaki vadeli hesaplardan kasıt süren hesaplar ise ve *ve* bağlacı ile yeni hesaplar söz konusuysa dönüşlerde de stopaj %5 uygulanabilir ama *ve* bağlacının sadece ikinci kısmı dikkate alınacaksa %5 stopaj sadece yenilemelerde geçerli olur.
Bunun kamuoyuna açıklanması şart. Muğlaklık giderilmeli. Zira dövize geçecek çok sayıda kişi bu kara ile ilgilenecektir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
nurol ve aktifle görüşen var mı
şu an ne veriyorlar bono oranı çok merak ediyorum.
teşekkürler.
syg,
İyiymiş dediğim gibi bazı banklarin hazineleri ve MT leri gerçekten çok yavaş çalışıyor ...bende sordum birine yüzyüze sordum mail geldi bugünden itibaren yeni açılan vadesi temdit edilen ve günlük hesaplara geçerli dedi bilgili bir MT dir ...başka banka MT sine telefonla sordum bize ulaşmadı dedi....iyi duzgun çalışan banka ve bilgili mt ler veya bilgisiz MT leri kendini belli ettiği bir gün diyelim.
Yer İmleri