Sayfa 585/1024 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Kendini yontmayı unutma der Zeus....

2.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    FX'te kazandığı üstünnn tecrübeyi viop'ta sürdürerek ekonomiyi ayağa kaldırıp doların belini kıracak !!!!
    hahahahahh bizde vadelide ütecek adam arıyorduk baba iyi oldu bu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sorun o değil, söylediklerinin hepsi yalan ve iftira. Rxpuhayrani adlı genç bir iktisatçı çocuk vardı , ona dahi hakaret etti çocuğu küstürdü , o ben mişim ve çift nikle yazıyormuşum. Daha neler neler. Ben bunlara cevap vermek zorundayım. Yoksa çamur at izi kalsın gibi oluyor.

Eğer bu iddiaların bir tanesi doğru ise özür dileyecek mi?. forumdan gidecek mi?. Eğer biri dahi doğruysa ben forumdan gitmeye razıyım. İspatı çok kolay. Bu iş bu kadar kolay mı strong. Sana böyle bir şey yapıldığını düşün sen ne yapardın?
    bana neler neler yapıldı valla takmıyorum artık. kendi işime bakıyorum.

4. Faiz tek sıkımlık ve 12 den vurmaktan başka şansının olmadığı bir silah şuan için. Eğer yapılırsa da bu yangın sönmez. Gün içi 6.80 test edilir diye kıraathane de konuşuldu.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Vay vay vay merkez bankası da kumar masasına oturuyor yani.E bu vıop işinde londradakiler de masada değil mi.Çok anlamam gerçi o konudan ama))))

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    hahaha evet ütecek kapı gibi kaynak var artık. ben viop çu değilim. ama işini bilecen viopçu sonuna kadar SÖMÜRSÜNNNN. Londra şimdi sevinçten uçuyor.

7. Faiz arttirmayacaklar uyduruk mudahelelerle gecistiriyor

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Dün yazdım yanıt vermediniz.
    İmar bankası sizede çift cüzdan veriyormuydu?
    1 cüzdan gerçek faiz oranlı.2 ci cüzdan yüksek faiz oranlı?
    Adamlar resmen yolsuzluk yapmış siz mudilerinde işine geldiği için ses çıkartmadınız.
    Hal böyle olunca Uzan'lar tüm kayıtları imha etmişler.

YTD
    dün yazdım okumadınız sanırım, bize uzanlar çift değil 5 cüzdan veriyordu , faizlerin hepsi farklıydı, işimize hangisi gelirse o faizden ödüyordu bize uzanlar.. yani kafamıza göre o konjonktür de faiz diyelim %70

cüzdanın birtanesi %70 diğeri %90 diğeri %110 diğeri %130 ve diğeri %150 benim genelde %150 faiz iişime geliyordu

o cüzdanla gidiyordum bankaya... yani uzanları dolandırıyordum.. kapiş???

Sayfa 585/1024 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •