Sayfa 600/1024 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    öncedende %18di inanılmaz bir fark olmadı.

tabi millet yurt dışına para yollarken yurt içine para yollamak büyük cesaret
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sizin faiz getirinizde çok anlamlı bir fark yaratmaz. Türkiye ye para gönderip göndermeme kararınızda tek sıkıntınız bu olsun. Saygılar bol kazançlar.

Yok sorun oran değil böyle bir yola başvurmaları canımı sıktı. Zaten esas olarak döviz mevduatı yapmıyorum. Mevduat oranım çok düşük. TL alıp onunla ihracat geliri olan şirketlere yatırım yapıyorum, Tüpraş, Soda, Eregl, Sise, Egeen gibi şirketlere.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Böyle yapılanmalara çökeceksin adamların villalarında onlarca silah çıktı.(çete bunlar-sende bunları hala savunuyorsun hayırdır?)
    Adamlar tuvaletin içine kamera koymuşlar.
    Devlet dişini göstermeli, bunlar illegal yapılar.
    illegalde olsa kararı hukuk verir sen çökemezsin. hukuk elbirliğinizle GUGUK olduğu için çöküyor bu ülke.

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    illegalde olsa kararı hukuk verir sen çökemezsin. hukuk elbirliğinizle GUGUK olduğu için çöküyor bu ülke.
    Ben elimde imkan olsa seni çekerim merkeze Hukukmu gugukmu gösterirdim.
    Başka bi ülkede böyle forumlarda bu şekilde yorum yapanları tek,tek alırlar bilesin.
    Burada milleti gaza getirme, kim bilir nereden yazıyorsun ?

YTD

4. Forumda sadece troller değil, polisler de var demekki.
    Afrika , ortadoğu ülkelerindeki gibi eleştiren içeri. burası abd değil ki. Orada trumpa küfredene bile kimse dokunamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    öncedende %18di inanılmaz bir fark olmadı.

tabi millet yurt dışına para yollarken yurt içine para yollamak büyük cesaret
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın merakımdan soruyorum YURT DIŞINDA mevduatınıza % kaç NET faiz veriyorlar?
    Orada vergi kesintisi varmı,kesinti varsa oranı nedir?

YTD
    Aylık bağlanırsa dolara net 1.41% yıllık bağlanırsa %2,1 civarı

3 Yıllık tahvil getiri oranları %3-4 civarında

Bizdeki oranlar aşırı yüksek, güven verebilsek para gelir ama parayı çarçur ettiğimizi gördüler artık

Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    Forumda sadece troller değil, polisler de var demekki.
    Afrika , ortadoğu ülkelerindeki gibi eleştiren içeri. burası abd değil ki. Orada trumpa küfredene bile kimse dokunamaz.
    Eleştiri elbette yapılır.
    Eleştiri ile provokasyon aynı değildir.
    Bu şahısın Kim olduğunu biliyormusun?gaza gelmeyin.!!!
    Sor bakalım bu adam hangi ülkeden yazıyor?

Ben sorayım STRONGARM hangi ülkeden yazıyorsun?

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Son 16 yılın YENİ BİTMELERİ beton işinde de aynı şeyi söyleyip duruyordu `beton dibine kadar betoooon` diyen beylikdüzü sakini ! biri vardı hatırlarsınız habire betonunun fiyatına zam yaptığını söyler dururdu şimdi kendisini bazen burada bazen mevduatçı topiğinde yine görüyorum ama artık taraf değiştirmiş Doların çıkışından bana neci olup malına hergün zam yaptığını filan anlatıyor yani yine hep kazanan taraftaymış kendisi.
    Arap bir müşteriye satacaktı en son.
    Baktım da İlanı duruyor fiyatı dolara çevirmiş zam yapmak istemiyor anlaşılan

Çok istiyor ama hala...YTD

Sayfa 600/1024 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •