Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
Ne yazýk ki yurt dýþýnda yaþayanlar bu hataya çoklukla düþüyor. Samimi arkadaþým Ýngilterede yaþýyor, hiç unutmam 2.80 lerden 120 bin Pound bozdurup Ümraniye taraflarýnda projeden bir siteye bodoslama dalmýþtý. ( daha doðrusu dalmýþ benim çok sonra haberim oldu ) O daireden en son 2 bin Tl kira alýyordu kiracýsý geçen sene çýktý, 3 ay bekledikten sonra 1800 den kiraya verdi. Kýz kafayý duvarlara vuruyor, ayný dünem Oxford`dan bir o kadar daha kredi çekip bir ev alsam hem þimdiye kadar kirasý ile kredi taksitlerimi öder hemde satmak istesem ` de 400 bin Pound `a elimi öpene satardým diyor. Ümraniyedeki betonu geçen sene 500 bine Tl ye satýþa çýkarmýþ soran dahi çýkmamýþ. Betona dalarken bana hiç danýþmadý, danýþsa benim lafýmla almaktan vaz geçermiydi bilemem, Türkiyede yaþayan kýz kardeþinin gazýna gelmiþ, üstelik kýz iþletme fakültesinden ayný sýnýftan arkadaþým , neler neler okudu bu konularda ama iþte Türk mentalitesi , bu mayadan baþka yoðurt olmuyor.
abi hic sorma

o tehlikeden son anda kurtuldum. Verilmis sadakam varmis. Yurtdisinda yasayinca psikolojik olarak hep TR de bir evim olsun istiyorsun

bir de kadinlarin ozelliklede annelerin ev ama konusunda tabulari var. Yillarca annemin ev al ev al herkesin evi var senin yok demesini hatirliyorum ama hic almadim. Butun param SP500 index fonunda baya iyi kazandirdi

Ama miras kalan gayrimenkuller kira gelirleri su anda bes para etmez durumda. Satamadim cunku zamanim olmadi. Elimde patladi butun o arsalar falan