Mahfi Eðilmez..Asaf Savas Akat Deniz Gökçe üçlüsünü hiç kaçýrmazdým NTV de program yaparlarken. Dalgalý kura geçerken epey bir 'dalga' geçmiþlerdi, dalga denizde olur v.s. Hangisi bilmiyorum birisi itiraf etmiþti; borsayý anlamýyorum, ekonomik göstergelere göre hareket etmiyor, borsada baþarýlý olan bir iktisatçý da görmedim demiþti.

Hala okurum takip ederim, en azýndan açýk açýk da olsa dudak ucundan da olsa karþý cenahtan olduklarýndan gerçekleri duyma þansý veriyorlar, borsada paritede kafama göre takýlýrým o ayrý. Tabi bunlar da sanatçýlar gibi son ümit kesilene kadar, ben kullanýþlý donanýmlý teknik bir bürokratým mesajý verip ortada dururlar, ümidi kesince taraflarý belli olur. Yani ümidini kesmiþ, emekli olmuþ, artýk bürokrasiden talebi olmayan iktisatçýlar okunmalýdýr dersek, sanýrým bir tespit de yapmýþ oluruz.

Ayný makro ekonomik göstergelere Picasso tablosuna bakar gibi bakýp farklý anlamlar çýkarýrlar, en nihayetinde o kadar netleþir ki veya ayrýþýrlar ki, 'evet evet bu bir kadýn' temelinde birleþirler. Eh ya kriz olup dip görülmüþtür, ya da hisse/deðer zirve yapmýþtýr.

Saygýlar