Arkadaþlar ben pidecide kurye olarak çalýþan üniversite öðrencisi bir birey olarak patron yaklaþýk 20 kiþiyi istihdam etmekte idi taki düne kadar dün bir arkadaþýmiz sudan sebepler ile iþte çýkarýldý ne ironik ki çýkarýlan arkadaþ akpartili idi yinede üzülmüþ olmakla birlikte çalýþma arkadaþlarim ekseri nadiren lise mezunu ve çoðu sabýkalý ayrýca çoðu akp taraftarý ve neden oy verdin sorusuna tutarli ve altý doldurulur bir cevap veremiyorlar.patron ayný þekilde bundan iki ay önce seçimden hemen sonra abi büyük kriz olacak ona göre önlemini al dedim sýkýntý yok hükümet çok kuvvetli halleder dedi peþine CDS leri 2 yýllýk tahvilin ne olduðunu emlak balonunu TL ile deðil dolar ile harcadýðýmizi kýsaca anlattim ve fikri hemen deðiþti ki bu bana korkunç geldi . üniversitesi okumam hasebiyle fikirlerini deðiþtirmek çoðunun kýsa sürdü .þu ana gelirsek dediðim gibi biri iþten çýkarýldý patron önünü göremiyor her gelene dert yanýyor kriz var kriz var ne yapacaðýz diye en son bu gün ben aç kalacaksam devleti ne yapayým dedi .iþin ikinci komik yanýmýzda akp il teþkilatinda üst düzey bir müteahhit inþaat yapýyor .Abi dedim Tayyip seçimini yaptý ya sen ya müteahhit önce batacakti o seni seçti dedim faiz mevzusundan ve beton seferberliðinden dolayý .Kýsaca özetlemek gerekirse iþ yerinde kafasý az çalýþan herkes herþeyin farkýnda ustanýn biri Pakistan'a gitmeyi düþünüyor içler acýsý ve bu daha iyi günlerimiz gibi duruyor bu arada oto boka feto cehape demekten vaz geçin artýk ülke bataklýða sürüklenmek te bunun tek suçlusu akpdir.
GM 5 Plus cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri