Sayfa 675/1024 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by memot Yazıyı Oku
    Ya saçmalama artık bu ne demek bunda da mı suclu muhalefet çüşşş artık yuhh yani. Ben şunu size sormal istyoruö ülkede ne gerçekleşirse 16yıldır ülkeyi yönetenlerin suçu olur herkesten bağımsız var mı böyle bir ihtimal varsa ne var lütfen. Neden ülkey yönetenlern suçu olamıyor nedir yani?
    Cidden insan bazen inanamıyor denenlere.Gerçi bizde muhalefet falan da palavra ya ,gene de şu durumda en masum olanlar muhalefet partileri.Son 16 yıldır maaş almak dışında olaylara katkıları yok.

umarım birileri sahiden satıyorduk korkudan yastık altın ayada yurt dışına uçurmuyordur
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    İnşallah inşallah dedikleriniz doğru da .Benim pek umudum yok.Hem dışarısı hem içerisi bu dediklerinizi bize yaptırmaz.
    Geçmişte de böyle oldu makus kaderimiz diyelim sahiden başka yol yok. Yalnız şimdi en küçüğünden en büyüğüne herkes layık olmadıkları hayatı yaşamaya çalışıp boyundan büyük borç yaptılar o yüzden bu sefer acının dozajı haliyle geçmişte yaşanan acılara rahmet okutacak. Rahmeti Ecevite kasa fırlatan DALLAMA gibiler anasının.. nı fazlasıyla görecek.

5. Adam mecazen diyor ki ;

Devlet bir hata yaptı ,hayvancılığı öldürdü, ithalatını yandaşlara verdi, veteriner kontrolünü kaldırdı!

Şarbon patladı ...

'' ET YEMEYE DEVAM ET '' diyor!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Cidden insan bazen inanamıyor denenlere.Gerçi bizde muhalefet falan da palavra ya ,gene de şu durumda en masum olanlar muhalefet partileri.Son 16 yıldır maaş almak dışında olaylara katkıları yok.
    Bir keresinde de üniversite de araştırma görevlsii olan bir iktidar yanlısına ne olursa bunlara oy vermezsin aklına ne geliyor söyle dmeiştim yolsuzluk rüşvet adam öldürme vb. Ne gelirse söyle dedim ne olacakta sen bunlara oy vermeyecen dedim öyle bir ihtimal yok dedi ve bunu diyen araştırma görevlisi üniversitede dişünün durumu

doçent olamadı mı daha
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Halkbank Genel Müdürü : Hatalı dövizden kaynaklı Toplam 1256 müşterimiz 3.3 milyon dolarlık döviz alım işlemi yaptı. 124 müşterimiz 539 bin euro’luk , 383 Musteri ise diğer doviz kurlarından alım yaptılar buda 689bin dolara karşılık geliyor . 1763 Musteri 4.6 milyon dolarlık toplam alım yapıldı ./ Son dakika
    Halkbank bilgi notu :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 675/1024 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •