umarým birileri sahiden satýyorduk korkudan yastýk altýn ayada yurt dýþýna uçurmuyordur
bir halt olacaðý yok.
Geçmiþte de böyle oldu makus kaderimiz diyelim sahiden baþka yol yok. Yalnýz þimdi en küçüðünden en büyüðüne herkes layýk olmadýklarý hayatý yaþamaya çalýþýp boyundan büyük borç yaptýlar o yüzden bu sefer acýnýn dozajý haliyle geçmiþte yaþanan acýlara rahmet okutacak. Rahmeti Ecevite kasa fýrlatan DALLAMA gibiler anasýnýn.. ný fazlasýyla görecek.
Adam mecazen diyor ki ;
Devlet bir hata yaptý ,hayvancýlýðý öldürdü, ithalatýný yandaþlara verdi, veteriner kontrolünü kaldýrdý!
Þarbon patladý ...
'' ET YEMEYE DEVAM ET '' diyor!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bir keresinde de üniversite de araþtýrma görevlsii olan bir iktidar yanlýsýna ne olursa bunlara oy vermezsin aklýna ne geliyor söyle dmeiþtim yolsuzluk rüþvet adam öldürme vb. Ne gelirse söyle dedim ne olacakta sen bunlara oy vermeyecen dedim öyle bir ihtimal yok dedi ve bunu diyen araþtýrma görevlisi üniversitede diþünün durumu
doçent olamadý mý daha
bir halt olacaðý yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri