Originally Posted by EMLAK þu sýralar uzun olarak pek yol yok gibi kardeþ hele yarýný bi görelimde.. sonra allah büyük buda geçer. Patagonyada mý yaþýyorsunuz ? Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by alexogoldo Patagonyada mý yaþýyorsunuz ? Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi yooo marmariste uzak deðilsen gel birtanede sana açarýz ;)
Ben kendi uzumlerimden yapýyorum..saðolasýn kardeþim ;) Originally Posted by EMLAK yooo marmariste uzak deðilsen gel birtanede sana açarýz ;) Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by alexogoldo Ben kendi uzumlerimden yapýyorum..saðolasýn kardeþim ;) Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi bende bunlar ne içiyor diyordum
Þarap ta bir nimettir kardeþim aðzýyla içene .. Originally Posted by EMLAK bende bunlar ne içiyor diyordum Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by alexogoldo Þarap ta bir nimettir kardeþim aðzýyla içene .. Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi yok yerli olunca demekki þiþede farklý duruyor o sebepten ))
Evet ben de öyle bir takýntý var yerli ve milli olma hususunda... Originally Posted by EMLAK yok yerli olunca demekki þiþede farklý duruyor o sebepten )) Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Forum Rules
Yer Ýmleri