Arkadaşlar bu şirkete hiç güvenmeyin 1.45 deki mallarımın cuma günü verdim diye konuşmuyorum. A1 hangi hisseyi halka arz etmişse yukarı çıkara bildikçe malı kitlemişler. 5.25 de halka arz edilip cuma günleri mal alan grup küçükleri yiye bildikleri kadar amaçları yukarı çekmek olmuş.ihale haberi ve o zamanın abdullah Gül cumhur başkanı iken hava alanındaki bombalama olayları sonucunda güvenlik şirketleri kalkacak vs deyişler yüzünden operasyondan vazgeçilmez belliki siz siz olun bir güvenlik şirketi 5,25? Halka ırz ediyorsa uzak durun bakın hedfgyo do 1.50 den halka arz edilmiş a1 tarafından operasyon yapılmış bunda hemde saglam hisse gitmiş mallar 5 üzerinde sepetlenmiş hisse ortada 50 yılda geçse degişmez brksn 1.5 dan halka arz a1 halka arz kagıt 15? Gitmiş mallar buket buket küçüklere verilmiş ve artık eskiler batmış vaziyette şimdi yoklar biste çünkü paraları pul...Size tavsiyem 20 yıllık borsa hayatımda temettü yatırımcıysan oku temettü bilanço okumayı ögren kısa vadeciysen teknik ögren gğnlğkçüysen yazı tura çıkanın peşine takıl
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Yer İmleri