Sayfa 1167/1252 İlkİlk ... 1676671067111711571165116611671168116911771217 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,329 - 9,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    O zaman haydi herkes iş bankasına. Kaçalım riskten [emoji1] En risksiz olana, en düşük verene koşalım.

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    *çoğu zaman* dedim ama çok ile tüm arasındaki farkı objektif olarak bankanın notu belirler. Bugün Bora Yaşar forumdaş bankaların reyting notlarını paylaştı. *çoğu* bankanın notu birer kademe düşmüş. Ancak Denizbank, İş Bankası ve Odeabank iki kademe düşürülmüş.
    Söylediklerimi bu bağlamda somut veriler ile güncellemek daha doğru olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Aktifbank Türkiye'nin en köklü sirketine ait... Calik grubunun bankasi... Suanki ekonomi bakaninin ceo lugunu yapmis bi banka.. Bu bankaya bu kadar guvensizlik nedendir... Benim 3 yildir bütün birikimim aktifte.. Bazen bonoyu bozdurup hepsini diger bankalara eft yapiyorum hicbir sikinti yasamadim.. ustelik hicte kazik yemedigim tek banka.. havale eft ve bircok bankacilik islemleri ucretsiz... Benim bilmediğim nedir ki acaba..

mobile app[/URL]
    Bilançosunu incelemiş gibi konuşuyorsunuz ama eminimki böyle bir şey yapmadınız. Topladığı paraları kullandırdığı alanlara bakın, bu sektörlerde sorun olma ihtimali var mı yok mu? Ondan sonra burada gönül rahatlığı ile yazarsınız sorun yoksa.

Ödemelerinde aksama olmaması yeterli değil, benzetmek gibi olmasın ponziler bile batmalarına yakın 3-5 ay öncesine kadar ödemelerini tıkır tıkır yaparlar. Sene başında patlayan Çiftlik Bank'ın facebook fan sayfalarında ödemeler tıkır tıkır diye hava atıyorlardı.

Amacım Aktifbank'ı ponzi şemasına benzetmek değil, argümanlarınızın zayıflığına bir örnek vermek istedim sadece..

Son söz bilançosunu okumadığınız, incelemediğiniz şirketler hakkında kefil gibi yazılar yazmayın.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bilançosunu incelemiş gibi konuşuyorsunuz ama eminimki böyle bir şey yapmadınız. Topladığı paraları kullandırdığı alanlara bakın, bu sektörlerde sorun olma ihtimali var mı yok mu? Ondan sonra burada gönül rahatlığı ile yazarsınız sorun yoksa.

Ödemelerinde aksama olmaması yeterli değil, benzetmek gibi olmasın ponziler bile batmalarına yakın 3-5 ay öncesine kadar ödemelerini tıkır tıkır yaparlar. Sene başında patlayan Çiftlik Bank'ın facebook fan sayfalarında ödemeler tıkır tıkır diye hava atıyorlardı.

Amacım Aktifbank'ı ponzi şemasına benzetmek değil, argümanlarınızın zayıflığına bir örnek vermek istedim sadece..

Son söz bilançosunu okumadığınız, incelemediğiniz şirketler hakkında kefil gibi yazılar yazmayın.
    Kaldi ki bilanço okumanın erbabı olsanız bile ancak orada ne gösteriliyorsa onu görürsünüz...

Enron olayını hatırlayın...

Bir ABD devi idi o şirket. 2000 yılında 500 büyük şirket arasında yedinci sırada idi.

Anlı şanlı bir denetim şirketi tarafından da mali tabloları denetlenip onaylanıyordu. Arhur Andersen.

Sonrası...

Okuyun.

http://www.ekodialog.com/makaleler/e...iyasalari.html

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Yok bilançosuna bakmadim... Neyse sizin kadar bilgiye sahip değilim zaten... Aktifide savundugum yok.. Ceker yatiririm diger bankalara...Ama bu banka yillardir varolan bi banka...

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben en son Aktifbank bilançosuna baktığımda gördüğüm bana göre dikkat çeken detay Aktifbank'ın topladığı paranın yüksek bir miktarının yine Aktifbank'ın bağlı olduğu Çalık Holding'in diğer faaliyetlerine (Enerji, v.b) aktarılmış olmasıydı. Aktifbank bankacılık lisansına sahip olsaydı bu kanunen mümkün olmayacaktı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Yok bilançosuna bakmadim... Neyse sizin kadar bilgiye sahip değilim zaten... Aktifide savundugum yok.. Ceker yatiririm diger bankalara...Ama bu banka yillardir varolan bi banka...

O bir banka değil.

Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Aktifbank Türkiye'nin en köklü sirketine ait... Calik grubunun bankasi... Suanki ekonomi bakaninin ceo lugunu yapmis bi banka.. Bu bankaya bu kadar guvensizlik nedendir... Benim 3 yildir bütün birikimim aktifte.. Bazen bonoyu bozdurup hepsini diger bankalara eft yapiyorum hicbir sikinti yasamadim.. ustelik hicte kazik yemedigim tek banka.. havale eft ve bircok bankacilik islemleri ucretsiz... Benim bilmediğim nedir ki acaba..

Sent from my MI 6 using hisse.net mobile app
    Sizin sorunuzun objektif bir yanıtı yok. Bütün arabalar sizi istediğiniz noktaya götürür. Ford, Peugeot, Dacia, Volkswagen veya Hyundai vs. olması önemli değildir. Tercih meselesi; ben az yaksın derim, siz güvenlik donamımı istersiniz, bir başkası da az yaksın hem de ayağımı yerden kessin yeter der.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben en son Aktifbank bilançosuna baktığımda gördüğüm bana göre dikkat çeken detay Aktifbank'ın topladığı paranın yüksek bir miktarının yine Aktifbank'ın bağlı olduğu Çalık Holding'in diğer faaliyetlerine (Enerji, v.b) aktarılmış olmasıydı. Aktifbank bankacılık lisansına sahip olsaydı bu kanunen mümkün olmayacaktı.
    Bunu bilmiyordum. Teşekkürler. Yanına bile yaklaşmamam için bir sebep daha.
    Son düzenleme : bahad1r; 02-09-2018 saat: 22:29. Sebep: yazım hatası ve ekleme
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8. Bu kadar olumsuz cevaplara karsi diyecek biseyim yok.. Cevaplariniz icin teşekkürler.... Yarin aktarırım diger bankalara.. Ama aylik enaz 1000 lira zarar yazar[emoji16]

Sayfa 1167/1252 İlkİlk ... 1676671067111711571165116611671168116911771217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •