Originally Posted by
hello
Aktifbank Türkiye'nin en köklü sirketine ait... Calik grubunun bankasi... Suanki ekonomi bakaninin ceo lugunu yapmis bi banka.. Bu bankaya bu kadar guvensizlik nedendir... Benim 3 yildir bütün birikimim aktifte.. Bazen bonoyu bozdurup hepsini diger bankalara eft yapiyorum hicbir sikinti yasamadim.. ustelik hicte kazik yemedigim tek banka.. havale eft ve bircok bankacilik islemleri ucretsiz... Benim bilmediğim nedir ki acaba..
mobile app[/URL]
Bilançosunu incelemiş gibi konuşuyorsunuz ama eminimki böyle bir şey yapmadınız. Topladığı paraları kullandırdığı alanlara bakın, bu sektörlerde sorun olma ihtimali var mı yok mu? Ondan sonra burada gönül rahatlığı ile yazarsınız sorun yoksa.
Ödemelerinde aksama olmaması yeterli değil, benzetmek gibi olmasın ponziler bile batmalarına yakın 3-5 ay öncesine kadar ödemelerini tıkır tıkır yaparlar. Sene başında patlayan Çiftlik Bank'ın facebook fan sayfalarında ödemeler tıkır tıkır diye hava atıyorlardı.
Amacım Aktifbank'ı ponzi şemasına benzetmek değil, argümanlarınızın zayıflığına bir örnek vermek istedim sadece..
Son söz bilançosunu okumadığınız, incelemediğiniz şirketler hakkında kefil gibi yazılar yazmayın.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri