Yani diyelim ki 32 günlük baðladýk. Bu 32 günün sonunda talimat vermeden tekrar bir 32 günlük mu baðlanýyor.
Bir de günlük olarak yapabiliyormuyuz bu iþi. Yani hergün yenilenebiliyor mu. Günlükte en yüksek oran kac civarlarinda þuanda acaba.
Cevap için teþekkür ederim.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...ndi-ne-icildi/
Hep faiz muhabbeti olmaz...
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
halk 23% 1500k
Sn shorts, paylaþýmlarýnýz beðenerek takip ediyorum. Þöyle bir geriye doðru okudum, söyleyemediklerimi söylemiþsiniz.... Bu baþlýða yazmaya devam edin ki sloganvari kaotik, kargaþa çýkarma odaklý söylemlerle bu baþlýk kirlenmesin.
Bir yatýrým kuruluþu batýktýr dersen kanýt ortaya koymalýsýn... Ne bilanço okuma var, ne veri var... Hatasýný, hem de bunu ilgili kanun metni ile paylaþtým ki yanlýþýný anlasýn, baþta kendine ve baþkalarýna zarar vermesin diye... "troll, ölü soyucularýn avukatý" olduk... Tabi ki muhatap almayarak engelledim...
Yönetim ilgili þahýs hakkýnda gereðini yaptý sanýrým, ayrýca teþekkür ediyorum. Ýnanýn her girdiðimde batýyoruz, tl ciler bitti, oraya yatýrým yapma, crash crash crash laflarýný duymaktan gýna gelmiþti.... E ne yapalým anlat aydýnlat bizi, iki veri paylaþ, o da yok... zaten tl ciler olarak burnumuzdan soluyoruz sýkmýþtý gerçekten...
Kaliteli yazýlarý ile katký sunan tüm forumdaþlara selam olsun, þirinbaba, siz de deðerli birikimlerinizi paylaþmaktan çekinmeyin lütfen. Tabi Chucky e de selam olsun özletti kendini...
Yatýrýmlarýmda "paranýn dini, siyaseti olmaz" lafýný benimsemiþimdir her zaman. Ayný gemideyiz batarsak hiç birimiz su yutmadan kurtulamayacak, ne dolarcýsý ne tl cisi, ne emtia cýsý ne de bist cisi... Böyle görmek gerek...amacýmýz birikimlerimizi erimeden koruyabilmek...
Son olarak baþlýðýn ruhuna uygun olarak oran paylaþayým.
Odea tl m+ ya 32 gün 22
burgan da 22.50
Oranlarý beðenmediðim için 500 k ya kadar aktif geri kalanla ise teb, þeker, ING ve en para günlükteyim.
13 eylülde güzel bir hamle beklediklerini söyledi yakýn bir kaç banka müdürü arkadaþým bakalým... Bu hamle de dolar için alým fýrsatý verebilir dedi... Zamana göre stratejimi belirleyerek günü geldiðinde burada yine paylaþacaðým...
Yatýrým tavsiyesi deðildir
sayfa 1196 dan ileri gitmiyor bir problemmi var acaba
Yer Ýmleri