Sayfa 577/774 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...a-bak-1785751/

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    İnternette islam devrimi öncesi İran'ına ait fotoğraflar dolaşır... Gerek halkın gerekse Şah'ın ailesinin...
    Eğer saltanat kaldırılmasa idi o resimdekilerden farkı olmazdı TR'nin.
    Kimse de ne oluyor demezdi.
    Bence cumhuriyetin ilk yıllarında benimsenen yaşam biçimi halka biraz zorla dayatıldığı için halk daha çok tepki olarak bunlara sahip çıkmış...

Buna en yakın örnek sanırım üniversitelerde vs başörtüsü yasağı varkenki ile serbest hale geldikten sonraki tesettürlü bayanların hal ve davranışları arasındaki fark örnektir.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Osmanlı hanedanı kadınlarını gördünüzmü?
    Hiçbirinin kafasında rahibe türbanı var mı?
    Başını bağla, benim annem de bağlardı ama bunlar gibi değil...

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...a-bak-1785751/

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    TR'de sol/ Kemalist olduğunu iddia eden kesimin en büyük sorunu bu.
    Bir taraftan "özgürlük" lafını ağzından düşürmez diğer taraftan herşeye müdahil olmaya, insanları kontrol etmeye çalışır.
    Bırakın kardeşim isteyen istediği gibi giyinsin.
    Biri birinin başörtüsüne takar, diğeri onun mini eteğine...
    Biri "benim annen de başını örterdi ama bunlar gibi dediği" zaman diğerinin de "benim kızım da mini etek giyiyor ama bunlar gibi değil" deme hakkı doğuyor.

Bırakın insanlar istediği gibi giyinsin, istediği gibi kızlı erkekli yaşasın, istediği gibi inancını, fikrini başkalarına anlatsın. Burda tek kriter "şiddet, başkasına veya kendisine zarar verme durumu var mı yok mu" olmalı.

Laik devlet insanlara belli bir inancı yaşayışı dayatmaz.
    Bu noktadan ben başörtüsü yasağına da karşıydım, diyanet işleri başkanlığı diye bir kurum olmasına da karşıyım.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Yucuklu Sumurta Yazıyı Oku
    Sayın Yucuklu Sumurta,

Satılık tavuk var almak isterseniz.. Kuyruksuz Çalı Tavuğu..

Sumurtasını yersiniz..

Almak isterseniz 4 dolara satarım size..

4. Evetçi dostlar benim yazdığım yorumlara neden tek kelime cevap vermiyor veremiyorsunuz acaba. Hadi bekliyorum yorumlarınızı.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. AKP iktidarı, Ülkeyi ne hale getirmiştir;
    1- Ekonomik Durum; 2002’den bu yana, ekonomimiz devamlı olarak gerilemiştir;
    a) Lüks, israf, saltanat sevdası, zirve yapmıştır. Saray, tam anlamı ile bir dipsiz kuyu gibi, milyarları yutmaktadır. Uçak, helikopter, makam aracı sayısı, dudak uçuran rakamlara ulaşmıştır.
    b) Örtülü ödenek harcamaları, hesaba kitaba sığmaz olmuştur.
    c) Kamu mallarının yağması, vicdanları kanatır hale gelmiştir.
    d) Tüm özelleştirmeler ve ihaleler, şaibeli duruma düşmüştür. Tüm varlıklarımız satılmıştır. (1985 ile 2002 dönemindeki özelleştirme tutarı 8 milyar TL, AKP dönemi tutarı 80 milyar TL’dir.) Kalanı da, Varlık Fonu’na aktarılarak, denetim dışına çıkarılmıştır.
    e) Enflasyon azmıştır. (Hele, TÜİK’in uydurma rakamları değil de, çarşı Pazar rakamlarına bakınca, durum iyice vahimdir.)
    f) Paramız pul haline gelmiştir. (2002 Kasım’ında 1 dolar, 1,5852 kuruştu. Bu arada, paramızdan, 6 sıfır da atılmıştır.)
    g) İşsizlik artmıştır (Sadece, diplomalı işsiz sayısı yüzde 836 artmıştır.) OECD kayıtlarına göre, 39 ülke içinde, 5. durumdayız.
    h) Beyin göçü, maalesef çok hızlanmıştır.
    i) Dış ticaret açığımız, 80 yılda, 247 milyar dolardır. AKP döneminde 77 milyar dolar olmuştur. Bunun için, ödenen faiz de 433 milyar dolardır.
    j) Dış borç 417 milyar dolara yükselmiştir.
    k) En kırılgan üç ülke içine düşülmüştür. Yatırımlarda da “en riskli” ülke haline gelinmiştir.
    l) 2002’de benzin 1,66 / motorin 1,23 TL idi. Şimdi 5,35 ve 4,68 TL’dir.
    m) Banka ve sigorta sektörleri, yabancıların eline geçmiştir. Borsa’da da durum aynıdır.
    n) Tasarruf oranı yüzde 23’ten yüzde 12’ye düşmüştür.
    o) Kaçakçılıklar (uyuşturucu, silah, akaryakıt, sigara, et, çay, tuz, şeker, Çin malları vs. vs.) korkunç boyutlara ulaşmıştır.
    p) Tarım ve hayvancılığımız çökmüştür. Esnaf perişandır.
    r) Tüm yatırımlar; (Çifte yollar, Y.S. Selim ve Osmangazi köprüleri, üçüncü havaalanı, Avrasya Tüneli, hızlı tren dahil DDY yatırımları vs.) hep kara delik haline gelmiştir. (Bu yatırımlara kimse karşı değildir. Yeter ki fizibilite yapılsın, yandaşlara kaynak aktarılmasın, ihaleler dürüstçe olsun.) TRT ve SGK vb. kurumların açıkları da ayrı birer yaradır. Ayrıca; Ülkesi için savaşmayan, Türkiye’de safa süren, tavşan gibi üreyen, Suriyeliler için harcanan 25 milyar doları da helal etmiyorum. Ülkemizde parya olmayı, içimize sindiremiyorum.
    Burhan Özfatura, İzmir eski belediye başkanı.

fornaks Guest
    Kapak olur.

sadece şu yazdıkların Hayır demek için yeterlidir.

7. Bakın tekrar söylüyorum bu referandum akp-chp-mhp seçimi değil. Burada boşuna akp nin icraatlarını anlatmayın. Bu ülkenin geleceği ile ilgili oylamadır. Ya hayır deyip tek parça Türkiye'ye devam edeceğiz yada evet deyip böleceğiz ülkeyi iki ye. Karar sizin evetçi dostlar. Ülkeyi bölmek istiyorsanız basın evete ama sonradan kaldırıldık diye ağlamayın.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 577/774 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •