-

Originally Posted by
zaxxss
Doğrudur ancak 2001 ve 2008 de bankaların battığını gördük. Haklı olabilirsiniz belkide ben paranoyak oldum... Hayırlı olsun diyelim
Herhangi bir bankayı batıracak kadar kötü bir beklenti içindeyseniz, paranızı neden TL'de tutuyorsunuz ki
-
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...i-2606721/amp/ gercek enflasyon rakamları matematik bilen herkes hesaplayabilir .
-

Originally Posted by
balıkadam
Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum. İlk kez vadeli mevduat işleriyle ugrastigim icin cahilligıme verin.
Burada bazen bankaların m.t. aranarak oran alındığı ve pazarlık yapıldığını okuyorum.
Bahsedilen m.t şube çalışanı m.t değil mi. Normal 0 850 veya 444 ile baslayan numaralarda ki m.t değil yani.
SM-G930F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hocam şube'yi aramanız lazım
Mevduat için oran almak istediğinizi yada bireysel müşteri temsilcisi ile görüşmek istediğinizi söyleyin
-

Originally Posted by
paramanya
Gıda fiyatlarındaki enflasyonun düşük çıkmasının gerekçesi olarak, bayram dolayısıyla fiyat toplama çalışmalarının ağustos ayının ilk yarısında yapılması gösteriliyormuş...yersen
Hadi yedik diyelim, bu ağustos enflasyonunu eylül'e ötelemekten başka birşey değil
Eylül'de duble enflasyon gelecek demek
-

Originally Posted by
shorts
3 parada dün söylenen.. tl 21.50* usd 5.50 idi.. bugün 21.25 ve 5.25 olmuş..
*: dün 22.50 yazmıştım sanırım benim hatam. özür.
Hadi ya bugün birisine 22.50 demiştim zorla diye 21.50 verince üçlü parada
-

Originally Posted by
yuji
Evet hocam şube'yi aramanız lazım
Mevduat için oran almak istediğinizi yada bireysel müşteri temsilcisi ile görüşmek istediğinizi söyleyin
Peki diyelim ki bulunduğum ilde ki bankalar istediğim oranı vermedi. Bu durumda baska şehirdeki herhangi bir bankanın herhangi bir şubesinde hesap açma şansım var mı?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Yalcin
02-08-18 4.9900
04-09-18 6.6600
38 gunde 33.5%
İki temdit arası doların farkı mı .
31.7 zarar ortalama olarak 😥😥😥
-

Originally Posted by
zaxxss
büyük cesaret Allah korusun bankaya bir şey olursa ne kadar mevduatınız sigorta altında?
Alternatif bank tüm bankalardan daha sağlam ana sermayedar CBQ - The commercial bank of Qatar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri