Originally Posted by yuji Herhangi bir bankayý batýracak kadar kötü bir beklenti içindeyseniz, paranýzý neden TL'de tutuyorsunuz ki TL de deðilim elimdeki dövizin karþýlýðý takribi 500k yapýyor faiz ve stopajlar mantýklý geldi ondan bu tür araþtýrmaya girdim
Originally Posted by Pscyokinesis Hadi ya bugün birisine 22.50 demiþtim zorla diye 21.50 verince üçlü parada 3 lü parada ne demie arkadaþlar
Originally Posted by shark Alternatif bank tüm bankalardan daha saðlam ana sermayedar CBQ - The commercial bank of Qatar. Zarrab davasýnda adý geçiyor mu?
Originally Posted by shark Alternatif bank tüm bankalardan daha saðlam ana sermayedar CBQ - The commercial bank of Qatar. peki ING ve Enpara hakkkýnda ne düþünüyorsunuz?
Originally Posted by balýkadam Peki diyelim ki bulunduðum ilde ki bankalar istediðim oraný vermedi. Bu durumda baska þehirdeki herhangi bir bankanýn herhangi bir þubesinde hesap açma þansým var mý? SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Þubeye gitmeden hesap açabileceðiniz Enpara,CepteTeb, Aktif NKolay var. Bunlarýn dýþýnda þubeye gitmeden hesap açabileceðinizi zannetmiyorum Diðer arkadaþlar biliyorsa yardýmcý olurlar
Originally Posted by fan bana bugün 23,50 verdi kabul etmedim Bence iyi yapmýþsýnýz, ppk dan önce bu oranlarla 32 gün baðlamak bana pek mantýklý gelmiyor
Bu arada dün 20 veren finans bugün 21 verdi
Originally Posted by elma Zarrab davasýnda adý geçiyor mu? Hayýr geçmiyor
Forum Rules
Yer Ýmleri