Yazdıklarımı tekrarlayınca birşey mi üretmiş oluyor insanlar anlamıyorum. Mahkeme süreci kısa olacak diyen yok ki, kaldı ki bütün yazılarımda mahkeme süreci 1 yıl, 3 yıl , 5 yıl olabilir diye vurguluyorum zaten.
Mahkeme red olurmuş, ya kardeşim mahkeme red olacağını nerden çıkarıyorsun, diyelim ki red oldu, keşke red olsa hemen de ben de hemen bir üst mahkemeye gitsem. Sanki biz red olunmasına karşıyız veya şok yaşayacağız. Defalarca yazdım, bizim amacımız zaman kaybetmemek, gerekçeli karar açıklanır açıklanmaz açacağımız davalar var diyoruz kimse bunları okumamış gibi hep aynı şeyler söyleniyor. Bizim a, b ve c planlarımız var, merak etmeyin.
Bir de elinde hisse olmayanlar burada bir kere de destekleyin be kardeşim, hep olumsuzluk hep olumsuzluk.
NE YAPALIM, MAHKEME DİLEKÇEMİZİ GERİ Mİ ÇEKELİM, OTURUP ZIR ZIR AĞLARSAK DAHA MI MUTLU OLACAKSINIZ YA DA LANETLER VE AHLAR MI EDELİM?
BİZİM DERDİMİZ, ELİNDE HİSSE OLANLARA IŞIK TUTMAK. ELİNDE OLMAYANLAR SANKİ İYİLİK YAPMIŞ EDASIYLA HABİRE KARAMSARLIK AŞILAMA DERDİNDELER.
Son düzenleme : STRATEJİ; 06-09-2018 saat: 00:37.
*** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Yer İmleri