Sayfa 781/985 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Bu tıp ınsanlar cıkarlar vır vır laf ederler varmı referansın dıyorum bende oncelıkle kazanmıs oldugu dava orneklerını bı atsın kıme karsı kazanmıs onuda gorelım hukukı sıfatı olmayan bır kısı stratejı nıklı abımızın ılk taslak dılekcesı uzerınden konusuyor o dılkece 5 kere revızyon gordu son halı avukat tarafından hukuk dılınde degısıme ugradı. bu akıllı gurur yaptı ona danısmadık dıye hadı kardesım baska kapıya dıyorum baskada bısey demıyorum. cok ıyı oldugunu ıdda edıyorsa versın mahkemeye sonucunu gorelım ne olucak o zaman ınanırız samımıyetıne ... yoksa hadı baska kapıya

2. arkadaşlar bu hissede yeniyim ben kipa başta olmak üzere çok kaybettim bu hisseye hem destek hem kazanabileceğimi düşündüğümden girdim burdaki yazıları okuyarak muafiyet sonrası spk gerekçesiz kararı var ve hala bi cevap açklayamaması bu işin hurgazın lehine olduğunu gösteriyor birde açıklayacağı gerekçe fos olursa hisse yükselir diye düşünüyorum sanırsam üstte yazılmış bu ayın 17 sine kadar sorulara cevap gelecek bekleyip görelim

3. arkadaşlar malı toparlamışlarmı takasa bakarsanız mal toparlanmış nedersiniz küçük yatırımcı kalmadımı buralarda ürküp kaçtıkmı sanki yapmak istediklerini yapmış gibiler

4. Oooh burası gene aleni Çarşamba pazarına dönmüş. Herkes malım var çok tatlı, tadarmısın modunda.
    Hayırlı işler tüccar forumcular

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by STRATEJİ Yazıyı Oku
    Sayın cinali;

Ortada bir karar var, bu kararın yürütmesinin durdurulması ve iptali için dava açtım. Burada bana göre risk yok, nedeni de başvuran muafiyet için Madde 18'i göstermiş, davayı da Madde 18'in tüm bentlerine göre açtım, bana göre hiç bir risk yok.

Gerekçe açıklanınca da zaten yeni savunma, deliller ortaya koyacağım, her türlü hazırlığım var. İdari davalarda başvuran hiç birşey bilmeyebilir, sadece mağduriyetini bile belirtmesi yeterlidir, Mahkeme yani hakim zaten RESEN kanun ve tebliğ hükümlerinin doğru uygulanıp uygulanmadığına bakmak zorunda olduğu için burada hiç bir risk yok.

Diğer açıdan, mahkeme SPK gerekçe açıklasın açıklamasın SPK nın savunmasını zaten isteyecek, gerekçeyi aldığında da gerek gördüğünde bilirkişi isteyecek. Reddederse itiraz edeceğim. Dava sürecinin gelişimiyle birlikte diğer açılan davalarla birleştirme isteyeceğim. Dava dilekçemi görmeden risk olduğunu söylemeniz de yersiz.

SPK zaten Sermaye Piyasası Kanunu temel ilkelerini gözetseydi, kararı gerekçesiyle birlikte açıklardı. SPK keyfiyete göre takılsın, şeffaflik ilkesini çiğnesin, kararında gerekçe bile göstermesin, riski alan biz olalım. SPK zaten gerekçeli kararı belirtmeyerek kafadan süreci uzatma niyetini ortaya koydu. Eeee ne yapsaydık, SPK'nın keyfini mi bekleseydik? Bugüne kadar SPK küçük yatırımcı aleyhine muafiyet kararı vermedi ki bir örnek içtihat olsun, emsal olsun.

SPK dlekçelerimize bir cevap versin ona göre de yeni davalar sırada bekliyor.
    önceden spk.ya yazarak cevap kanuni sürede cevap beklenerek dava açılması gerektiğini aksi halde dava ret yiyebileceğinin dikkat edilmesi gereken husus olguğunun önemine işaret ettim

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Sy cinali peki spk neden gerekçeyi açıklamıyor??
    spk.siyasi karar vermiştir.mahkemeye verileceğini biliyor mahkeme sonucu en az 3 sene sürer bu sürede kimde mal kalır bu arada gereken hissede toplanır ve sıra operasyona gelir ve hissede çağrı fiyaının üzerine çıkar ama bu süreç ne zaman gerçekleşir bunu kestirmek zor.ayrıca spk.nın bu konularda kazandığı bir davada yok ama ben yaptım siz gidin hakkınızı mahkemede arayın diyor türkçesi .yani demem odurki hukuki süreç çok uzun alıyor gerçekten hukuk katledilmiştir.
    sağlıkla kalın

7. Yazdıklarımı tekrarlayınca birşey mi üretmiş oluyor insanlar anlamıyorum. Mahkeme süreci kısa olacak diyen yok ki, kaldı ki bütün yazılarımda mahkeme süreci 1 yıl, 3 yıl , 5 yıl olabilir diye vurguluyorum zaten.

Mahkeme red olurmuş, ya kardeşim mahkeme red olacağını nerden çıkarıyorsun, diyelim ki red oldu, keşke red olsa hemen de ben de hemen bir üst mahkemeye gitsem. Sanki biz red olunmasına karşıyız veya şok yaşayacağız. Defalarca yazdım, bizim amacımız zaman kaybetmemek, gerekçeli karar açıklanır açıklanmaz açacağımız davalar var diyoruz kimse bunları okumamış gibi hep aynı şeyler söyleniyor. Bizim a, b ve c planlarımız var, merak etmeyin.

Bir de elinde hisse olmayanlar burada bir kere de destekleyin be kardeşim, hep olumsuzluk hep olumsuzluk.

NE YAPALIM, MAHKEME DİLEKÇEMİZİ GERİ Mİ ÇEKELİM, OTURUP ZIR ZIR AĞLARSAK DAHA MI MUTLU OLACAKSINIZ YA DA LANETLER VE AHLAR MI EDELİM?

BİZİM DERDİMİZ, ELİNDE HİSSE OLANLARA IŞIK TUTMAK. ELİNDE OLMAYANLAR SANKİ İYİLİK YAPMIŞ EDASIYLA HABİRE KARAMSARLIK AŞILAMA DERDİNDELER.
    Son düzenleme : STRATEJİ; 06-09-2018 saat: 00:37.
    *** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

8.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Oooh burası gene aleni Çarşamba pazarına dönmüş. Herkes malım var çok tatlı, tadarmısın modunda.
    Hayırlı işler tüccar forumcular

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu maydanoz yazıya ben cevap vermiyorum, yorumu size bırakıyorum.
    *** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Sayfa 781/985 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •