Sayfa 1238/1252 İlkİlk ... 238738113811881228123612371238123912401248 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,897 - 9,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ya arkadaşlar 2-3 aydır burada yazıyorum bu palavracının teki diye.Vakıf konusunda verdiği oranlar doğru değil ben bunu kaç kere teyit ettim.Arada 1-2 tane doğru yazması hatta salladığının gerçekle tutuşması da işin özünü değiştirmiyor.
    Sonunda sn Shorts üşenmemiş de tutarsızlığı ortaya sermiş.Bu tip yanlış data zarar vermekten başka birşey yapmıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    nereden bakabilirim link paylaşabilir misiniz?
    Moodys'in bankalara verdiği notlar için link aşağıda: (dikey olarak 4. sıradaki notlar bağlı olduğu ortakların gücü sebebi ile artmış kredi notlarını gösterir).

http://www.hisse.net/topluluk/showth...30#post2601430
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. ahme bu ahme faizlerin %8-9 oldugu donemde ziraatbank ve akbanktan %12-13 oran alabilen yegane kisiliktir he deyip geciceksiniz ahmenin verdigi oranlara

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bilmiyorum
    Bu kadar talep var mı katılım bankacılığına?
    Yoksa "başka" sebeplerle mi kuruluyor?
    Öyleyse kaynak israfı değil mi?
    şu an milyon üzerine türkiye finans %25, ziraat katılım %24 veriyor

tabi katılım bankacılığını biliyorsanız, ürünlerini biliyorsanız..

haberin var mı yar yar ?

ytd.

syg,

5.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    5 liram olsa Halkbank'a yatırmam. Bu kadar olumsuz haber varken asla!
    halkbank devlet bankası....'' olumsuz haber ''dediğiniz nedir? amerika yaptırımı mı?cezası mı?

diyelim abd halkbank'a 30 milyar dolar ceza verdi...bu cezayı hemen ödeme durumu yok ki...uzlaşmaya gidecek vs vs...bu itiraz,mahkkeme süreci,uzlaşma filan derken 2 sene sürüyor imiş...dolayısıyla ''halkbank hisse senedin'' olsa endişe edebilirsin....ama bir devlet bankasında mevduatçı isen korkmaman gerekir...

bir devlet,kendi bankasını TMSF ye neden devretsin ki,istediği yerden fon oluşturur,içine koyar,istediği çözümü yapar...halkbank konusunda mevduatçıların endişesini anlamıyorum.....bilmediğim çok özel bir bilgi mi var? özelden yazabilirmisiniz?

6.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku

haberin var mı yar yar ?

ytd.

syg,
    o kadar veriyorlar mı yahu merak ettim normal bankalarla arasında ne kadar fark var diye ben sırf denemek icin 2 hafta once 2 tanesini aradım 100 000 tl icin ne verirsiniz 32 gunluk dedim su kadar getiri verir dedi hesapladım %11.50 e denk geliyor ..ustelik katılım bankaları valorlu calısıyor hesabı bugun acsanız yarın islemeye baslar yarın acsanız pazartesi islemeye baslar .

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku

haberin var mı yar yar ?

ytd.

syg,
    Haberim yok maalesef
    Ama eğer dediğiniz doğruysa onlar için de bir tablo oluşturalım o zaman

Bu paylaştığınız oranlardan hangi kesintiler oluyor?
    Stopaj, katılım payı vs.
    Mevduat karşılığı ne oluyor?

TFX Target için hesap açtırmıştım zaten, değerlendiririz belki

8. Halkbank'ta bulunan parçalı mevduatlarım için daha önce aldığım oranları yazmıştım. Faizlerin geldiği noktayı özetlemesi için tekrarlayım dedim. Son aldığım oranı burada paylaşmayı unutmuşum hatta. Toplamda 250k civarı bir para mevcut.

13.08.2018 19.25% 35 gün
    20.08.2018 19.75% 35 gün
    27.08.2018 20.75% 35 gün

Sayfa 1238/1252 İlkİlk ... 238738113811881228123612371238123912401248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •