-

Originally Posted by
Caho
Dün 122 lira iken yazmışız, değerlendiren olduysa ne ala. keşke bazı arkadaşlarda buraya oraya buraya sataşmak için gelmese sadece

Originally Posted by
Caho
tüpraş 200 lira olur mu sene sonu diye düşünmüyor değilim. ytd

Originally Posted by
ugolnili
f/k 10.6 yüksek değil ,ama ucuz da değil makul seviyede,karını artırması lazım 200 olması için............
Arttırın arttırın
EREGL için de yazın 
EREGL-TUPRS...
-
9.55 te poz.al..
10.05 te sat.. bugün bitti..
950 puan cepte..
-
borsa çıkarken tüm memleket düşmanlarının sesi kesiliyor, çok ilginç. bakalım dolar da gevşeyecek mi
-

Originally Posted by
ugolnili
f/k 10.6 yüksek değil ,ama ucuz da değil makul seviyede,karını artırması lazım 200 olması için............

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Arttırın arttırın
EREGL için de yazın
EREGL-TUPRS...
akdeniz rafineri marjlari gecen ay 9 dolari gordu sonra 6 dolarin altina dusmedi.
ilk yarida bakim calismalari nedeniyle kapasite kullanim orani dusuktu simdi full kapasite gidiyor
Doviz fazlasi var, geliri dovize endeksli, borc orani iyi favokun 1.5 kati,
gecmiste 30 dolar ustunden islem gordugunu hem de iran yuzunden asiri satildigini goz onune alirsak, alim icin dolar bazinda cok dusuk seviyede,
fk gecmise bakar, gelecek karlar dolar sayesinde yukselecek ve bu fk lar hikaye olacak..
-
Günlük 500 üssele kadar 98-99 bin civarı bir çıkış beklenendir normaldir. Olması gerekir.
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Arttırın arttırın
EREGL için de yazın
EREGL-TUPRS...
hisseyi takip etmiyorum sadece temel analiz mantığıyla yazdım ,tüpraş pek endeksle paralel hareket etmiyor zaten ,endeks düşerken düşmedi ,hatta yükseldi,200 lira biraz iddaalı geldi bana ,ama karını fırlatırsa (hiç fikrim yok) neden olmasınn??????ytd
-

Originally Posted by
tospa
Günlük 500 üssele kadar 98-99 bin civarı bir çıkış beklenendir normaldir. Olması gerekir.
Olmaz ise piyasadaki iştahsızlığın güçsüzlüğün göstergesi olur.
-

Originally Posted by
tospa
94200 (50 günlük ho) üstü kapanışlar yaparsa eğer,100 günlük potaya girer..........(98400)ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri