Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Sanki bir 5.82 yolculuğu oluşuyor Benjamin de...
Ne zaman geleceksin 4,87 civarına..üzüyorsun beni Benjamin.
Takip edelim bakalım.
Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
6.41 tutmazsa 6.28 e gider gibi. Yatırım tavsiyesi değildir...
Ne istiyorsunuz şu tapınakçılardan, illuminaticilerden yahu. Onlarda kendi kafalarına göre bir grup kurmuş güçlerinin yettiği kadar hüküm sürmeye çalışıyorlar.
Ama şu anki sorun, hiçbir grubun gücü artık diğerine baskın gelip onu kontrol atında tutabilecek kadar büyük değil. Hatta artık zıt güçler olarak bilinen agarta grubu ile şamballah grubu da aralarında bölündü. Bu bölünmeler öyle bir hal aldı ki eski dünya düzenindeki dualiteden bahsetmek çok zor.
Aslında şu anda gördüğümüz resim irili ufaklı bir çok güç odağının dağıtık yapılar halinde sistemin içinde bir çorba gibi kaynaması. Artık hiçbirinin tekil gücü çorbanın tadını etkileyemiyor.
Bu aynı zamanda tam bir kaos. Tüm güç odaklarının son yüzyılda kendi sloganlarında dahi güçlerinin azaldığını kabullenmek zorunda kaldıkları kaostan gelen bir düzen.
Artık diğerlerini bastırabilecek kadar güçlü bir odak yok. En güçlünün değil en tedbirlinin ve en akıllının kazanacağı bir döneme giriyoruz.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sonuç: hepsi pansuman etkisi.!!!
Hasta ölüm döşeğinde.!!!
Can çekişiyor.!!!
Haticeye bakacağına
Büyük resimde netice önemli.!!
CRASH, Hiperpower enflasyon, Hiperpower stagflasyon, kaos tüm HIZIYLA otobanda.!!
466 milyar dolar dış borç .!!!
Bunlar gerçekler.!!
Merkez bankası zurnanın son deligi.!!
400- 500 artırsa Ne yazar.!!!
Ne yaparlarsa yapsınlar.!!
Hep ters tepecek.!?!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hayda bende mi sıkıntı var yoksa alıntılanırken benim yazım gibi gözükmesinden dolayı mı sn moruk yanlış anladı anlamadım.Tapınakçılar iyi diyen arkadaşa ben itiraz ettiğimden tartışma oldu demin.Sn moruk sen nıckının aksine bizim gibi yaşlı değilsin gençsin anladığım kadarıyla ,bir zahmet bir daha oku yazıları.))))
Hatice bu.Netice nerde.indir.jpeg
Yer İmleri