Sayfa 881/1024 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Sanki bir 5.82 yolculuğu oluşuyor Benjamin de...
    Ne zaman geleceksin 4,87 civarına..üzüyorsun beni Benjamin.
    Takip edelim bakalım.
    Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

3. 6.41 tutmazsa 6.28 e gider gibi. Yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Rxpu bey yorumlarda Ayhan bey baskanım gibi halk agzıyla yazalım lutfen anlasılır olmuyor vur cek sıvazla felan
    Hakem bey abimde o kadar cok okumuski kafası karışmış
    Neredeyse tapınakcılar cici senpatik iyilik perisi tipler
    Iyı tipler olmadıkları kesinde
    Ben okumuyorum o yayınları ondan fazla atıp tutmuyum
    Ne istiyorsunuz şu tapınakçılardan, illuminaticilerden yahu. Onlarda kendi kafalarına göre bir grup kurmuş güçlerinin yettiği kadar hüküm sürmeye çalışıyorlar.
    Ama şu anki sorun, hiçbir grubun gücü artık diğerine baskın gelip onu kontrol atında tutabilecek kadar büyük değil. Hatta artık zıt güçler olarak bilinen agarta grubu ile şamballah grubu da aralarında bölündü. Bu bölünmeler öyle bir hal aldı ki eski dünya düzenindeki dualiteden bahsetmek çok zor.

Aslında şu anda gördüğümüz resim irili ufaklı bir çok güç odağının dağıtık yapılar halinde sistemin içinde bir çorba gibi kaynaması. Artık hiçbirinin tekil gücü çorbanın tadını etkileyemiyor.

Bu aynı zamanda tam bir kaos. Tüm güç odaklarının son yüzyılda kendi sloganlarında dahi güçlerinin azaldığını kabullenmek zorunda kaldıkları kaostan gelen bir düzen.

Artık diğerlerini bastırabilecek kadar güçlü bir odak yok. En güçlünün değil en tedbirlinin ve en akıllının kazanacağı bir döneme giriyoruz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    13 Eylül toplantısından önce

6.40'ın altındaki fiyatlamalarda 400 baz puan

6.20'nin altındaki fiyatlamalarda 500 baz puan faiz artışının fiyatlara *kısmen* yansımaya başladığını düşünmek mantıklı olabilir.

Fiyatlara kısmen de olsa yansımaya başlayan bu beklentilerin gerçekleşmemesi durumunda kur değeri kurulmuş sert bir yay gibi eski tepe noktasına doğru atalet kazanacak gibi duruyor.
    Sonuç: hepsi pansuman etkisi.!!!
    Hasta ölüm döşeğinde.!!!
    Can çekişiyor.!!!
    Haticeye bakacağına
    Büyük resimde netice önemli.!!
    CRASH, Hiperpower enflasyon, Hiperpower stagflasyon, kaos tüm HIZIYLA otobanda.!!
    466 milyar dolar dış borç .!!!
    Bunlar gerçekler.!!
    Merkez bankası zurnanın son deligi.!!
    400- 500 artırsa Ne yazar.!!!
    Ne yaparlarsa yapsınlar.!!
    Hep ters tepecek.!?!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Sanki bir 5.82 yolculuğu oluşuyor Benjamin de...
    Ne zaman geleceksin 4,87 civarına..üzüyorsun beni Benjamin.
    Takip edelim bakalım.
    Bol kazançlar
    4.87 - 6.6 arasi 27 ay mi diyorsun

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Rxpu bey yorumlarda Ayhan bey baskanım gibi halk agzıyla yazalım lutfen anlasılır olmuyor vur cek sıvazla felan
    Hakem bey abimde o kadar cok okumuski kafası karışmış
    Neredeyse tapınakcılar cici senpatik iyilik perisi tipler
    Iyı tipler olmadıkları kesinde
    Ben okumuyorum o yayınları ondan fazla atıp tutmuyum
    Hayda bende mi sıkıntı var yoksa alıntılanırken benim yazım gibi gözükmesinden dolayı mı sn moruk yanlış anladı anlamadım.Tapınakçılar iyi diyen arkadaşa ben itiraz ettiğimden tartışma oldu demin.Sn moruk sen nıckının aksine bizim gibi yaşlı değilsin gençsin anladığım kadarıyla ,bir zahmet bir daha oku yazıları.))))

8. Hatice bu.Netice nerde.indir.jpeg

Sayfa 881/1024 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •