Sayfa 945/1024 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani banka batması,devletin paraya el koyması falan da nadir işler sn BORA YAŞAR ona yönelik önlem planladığına göre her türlü nadir işlem düşünülmeli gibi geliyor bana ))))))))
    Murphy kanunları mı deniyordu buna

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    ALBAYRAK: NET DIŞ TALEBİN BÜYÜMEYE YÜKSEK ORANDA POZİTİF KATKI SAĞLAMASI BEKLENMEKTEDİR

Utanmasalar merkeze long poz açtıracaklar viopda.
    Yeni üyelik başka nickle girsinler

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Yeni üyelik başka nickle girsinler
    Vallahi billahi ya arkadaş adam cumartesiden beri trumpdan girdi, abd den çıktı bugünde açıklamaya gel ulan madem düşürmek istemiyorsunuz ne milleti kastırıyorsunuz.
    Perşembe büyük kıyamet kopacak bu memlekette ya hayırlısı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Otomobilci biri blombergte bankalara veryansın ediyor. Kresi verin diyor. Fiyatlar uçtu diyor... adam ağlayacak neredeyse.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    200
    Blog Entries
    5
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Perşembe büyük kıyamet kopacak bu memlekette ya hayırlısı.
    13 Eylül Merkez bankasının faiz artırım açıklaması mı Sn Stonhand, gündem/beklenen ne, kaçırmışım?
    Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567
    BİST te 92 500 dikkat etmek gerekir aşağı kırılırsa 70 xxx görülür tabii dolar bu arada 8 xx lere zıplar

Tuik bülteninden : Devletin nihai harcaması %7.2 artmış .. Masallah bütçe disiplinimiz harika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by Karya Yazıyı Oku
    13 Eylül Merkez bankasının faiz artırım açıklaması mı Sn Stonhand, gündem/beklenen ne, kaçırmışım?
    İşte o faizi arttırmazsa kıyamet kopacak hocam. Normalde usdtry aşağı baskı var ama üst yönetim cumartesi gününden beri yukarı gitsin diye açıklama yapıp yapıp duruyor bugün hele ki kattı karıştırdılar ortalığı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 945/1024 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •