Halkbank rezilliðini soðutmadan Vakýf Katýlým rezilliðine imza attýlar iþte. Bu sefer gerekçe deðiþmiþ. Siber saldýrý. Bir sonrakini cinlere perilere atar Diyanetten bir de fetva yayýnlatýrlar. Olmaz mý olur
Albayrak: öncü göstergeler, üçüncü çeyrekten itibaren iç talepteki yavaþlamanýn belirginleþtiðine iþaret etmektedir
albayrak: Ikinci çeyrekte büyüme, tüketim ve yatýrýmdaki ýlýmlý yavaþlamaya raðmen iç talepkaynaklý olmaya devam etmiþtir
albayrak: Büyümede temel hedef olan ihracata dayalý büyüme istikametinde ilerlendiðini de ortaya koymuþtur
albayrak: Yýlýn geri kalanýnda ithalat talebinin düþmesi, ihracat ve turizm gelirlerindeki devam eden güçlü seyir ile net dýþ talebin büyümeye yüksek oranda pozitif katký saðlamasý beklenmektedir
albayrak: Son dönemde finansal koþullarda ortaya çýkan sýkýlaþma ve piyasalarýmýzda yaþanan dalgalanma temelde enflasyon ve cari açýk alanlarýndaki kýrýlganlýklarýmýzla daha kararlý mücadele etmeyi ve makroekonomik dengelenme politika setini oluþturmayý gerektirmektedir
albayrak: Enflasyonla topyekûn mücadele ve cari açýðýn sürdürülebilir düzeylere düþürülmesi bu dönemdeki öncelikli hedeflerimizdir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ALBAYRAK: NET DIÞ TALEBÝN BÜYÜMEYE YÜKSEK ORANDA POZÝTÝF KATKI SAÐLAMASI BEKLENMEKTEDÝR
Utanmasalar merkeze long poz açtýracaklar viopda.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri