Sayfa 152/954 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by kartal8074 Yazıyı Oku
    Dostum su ucuz kagitlar bir kacini yazabilirmisin.
    Ucuzlamayan hisse Yok gibi. Hepsi ucuz. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. iştiraki işfinans**(içinde işfaktöring beleş hediye**bi alana bi bedava **))borsa payları borsada el değiştirirken(nominal altlı*defter değeri altlı bi kısmıda tamamen beleş şirketten **verilen **te emem tüüü lerden**)o zamanki sandık üyesi çalışan suat şimdi ana ortaklardan tskb ye geçti**yanındada hala kapanmayan dosya **işdoğanlı petrol ofisci ersin ...şirket ne tesadüf hisse çküşlemesi devam diyo***tıopkı işfinans taki gibi o zamanlar.**
    diğeride işgyo ya geçmiş orada hisse çöküşlemwesi ne tesadüf...**
    işyatırım var fiyat istikrarı sağlıyomuş..nerde işgirişimde.**illa işgirişim**??
    halil pazarlama halil pazarlama 90 laqr dizisinden halil pazarlama**
    chp var birde **halkın emanetini koruyan denetleyen yöneten**kılıçdar ve ekibinin atadığı.**
    denetlemede başarısız gibiler.dünyada hiçbir şirketin borsa payları % 75 gibi hemde**borsada el değiştirmemiştir örneği yok..**enazından denetim işinde Devletimiz artık el atmalıdır..**chp ye yardımcı lmak için haşlk adına.**yoksa iştiraklerde başlayan hisse el değişim çöküşlü**??devam gibi..işgyo nun %10 gibi **borsa halka açık pay kimde acaba**
    şirket zordaysa neden 50 milyon gibi te emem tüüü ödendi* mesela.kasada kalsaydı .**falan filan*****??ulusal medya yazarları izlemeye devam **yazmaya devam izlenmeli.****
    sandık sandık yumurta sakın bizi unutmaya devam***

3. tskb nın haline bak dertli çal kemancı başımıkn tacı..dertli*çal** diyo..napsın garip..**-çöp fiyat devam..**halil pazarlama .**işgyo da da devam ne şans ne tesadüf..**adresler aynı ..adresim aynı **rahmetli kayahan gibi ..**adres aynı **??

4. Bu tsgyo bedelliye gidiyor ve tskb burada yanlış anlamadimda girmeyen olursa ben girecegim diyip garantör oluyor. Tskb hissesi olan bir kişi bu bedelliye girmis olurmu sizce ?

5. Ha gayret leş bu ortamda 70 altını gosterecen

6.  Alıntı Originally Posted by EKO78 Yazıyı Oku
    Bu tsgyo bedelliye gidiyor ve tskb burada yanlış anlamadimda girmeyen olursa ben girecegim diyip garantör oluyor. Tskb hissesi olan bir kişi bu bedelliye girmis olurmu sizce ?
    Hayır bizimle ilgisi Yok . Tsgyo da tskb nin % 99 payı var.

7. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. 27.06.2018

Sayfa 152/954 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz