Sayfa 978/1024 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Gerçekten çok ilginç. Twitterdaki neredeyse bütün fenomen teknik analiz yazarları ağız birliği edercesine dolarda 5,70 seviyesini beklediğini yazmışlar.

Hatta bunların arasına son zamanlarda youtube ile ayrı bir fenomen olan BES fanatiği FÖŞ de katılmış, hatta o daha da abartıp 5,50 seviyesini beklediğini yazmış.

Bakalım gerçekten de hepsi tahminlerinde başarılı olacaklar mı? İzleyip görelim...

(Bu arada inşallah yukarıdan bir baskı yoktur)

Buralarda da var bir kaç TA uzmanı..şöyle düşecek, şöyle sabit kalacak derken millete dolar aldırtmadılar..

Hele şu FÖŞ'ün ne dediği belli değil..Twit hesabındaki yapılan yorumlar gibi ya bazen viskiyi fazla kaçırıyor yada hesabı hacklendi herhalde..

NOT: FÖŞ'ün sene sonu 5,5 rakamına kesinlikle katılmıyorum ama Pastör bırakılırsa yada ciddi bir faiz artışı yapılırsa belki dolar o rakamlara değebilir..oda çok uzun süreli değil bence..YTD..

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Tam anlayamadım bu konuyu, 0.98 den kredili eve girenler için nasıl bir olumsuzluk söz konusu acaba ileri ki günlerde?

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tapu tapu, krediyle alıyorsunuz tapu sizde değil kimde olduğu yada kime ipotek edildiği de meçhul. Siz hiç İNANLAR, NEOYAPI gibi son günlerde batan betonculardan beton alanların düştüğü durumu okumadınız mı ! Size tavsiyem girin google da görün, 0.98 krediyle betoncu senediyle beton alırsanız başınıza neler gelebilir...

3.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    1.138 den EuroUsd paritesine girmediğime pişmanım hala. 1.16 çıksam iyi ortalama düşürürdüm.
    Şimdi de beklentiler zıt. Bir grup 1.18-1.20 bekliyor. Bir de 1.10 bekleyenler var.
    Valla o fırsatı ben de kacirdim, çok iyi para getirecekti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Ekonomi ile ilgili bir panik havası yok."

https://www.bloomberght.com/haberler...nik-havasi-yok
    Doğru demiş. Panik havası yok. O aşama geçildi. Batan ekonomiyi ölüm sessizliğiyle izliyoruz şimdi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Doğru demiş. Panik havası yok. O aşama geçildi. Batan ekonomiyi ölüm sessizliğiyle izliyoruz şimdi.
    aklima eski ekonomi bakani geldi

Dolardaki artisi kabul etmiyorum demisti

sonra ne oldu herkes biliyor

Turkiye nasil bu hale dustu ya?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Ekonomi ile ilgili bir panik havası yok."

https://www.bloomberght.com/haberler...nik-havasi-yok
    Panik havasının ne olduğunu görmen için doların globalde değerlendiğini görmen lazım..dolar dışarıda sabit veya düşüyor diye havalara girmeye gerek yok..

Ha birde zaten sınıfta kalmıştın..

İbrahim Kalın açıkladı: Türk lirası üzerindeki spekülasyon bertaraf edildi
    Bunu dediğinde tarih 16 Ağustos ve usd/tl 5,7-5,8 idi..

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    aklima eski ekonomi bakani geldi

Dolardaki artisi kabul etmiyorum demisti

sonra ne oldu herkes biliyor

Turkiye nasil bu hale dustu ya?
    Ahhh ahhh işte. Yaşasın cehalet

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Döviz trade etmiyorum, ama bildiğim kadarıyla USD/EUR paritesi dünyanın en zor paritelerinden biri. En tecrübeli traderı dahi terste bırakabilecek bir hacme ve derinliğe sahip. Özellikle kısa vadeli olarak USD/EUR paritesini trade etmek dünyanın en zor ve riskli işi olsa gerek.
    USD/EUR paritesinde trade ile
    doları euroya veya tersi euroyu dolara çevirme işi dediğimiz ambitraj aynı seymidir acaba.

Bu ambitraj işinde (çeviri anında) makas bıçak kesinti oluyormu acaba.

Sayfa 978/1024 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •