Yarın Faiz kararını bekliyor tostcu, manav, memur ne işine yarayacak anlamış değilim ?
ekonomi için sadece faiz arttırımı yeterli mi?
ben darba yapıldıktan sonrası için güzel fırsat yapısal reformları da yaparmı diye çok bekledim maalesef olmadı.
ekonomi bakanı 2009 daki gibi cesur kararlarla vergi indirimi, ve piyasayı destekleyecek paketler lazım..
![]()
aşağıya baktım Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (2 üye ve 1 ziyaretçi) buranın müdavinleride mi terki diyar eyledi en iyisi benim grafikleri görmek isteyenler ""Mehmet abi ile Viob trade short & long"" e gelip görsünler
![]()
dolar
alınacak yere mi geliyor.?
h4
![]()
Son düzenleme : KOÇ; 12-09-2018 saat: 17:03.
Ben kendi adıma mesai başladığı için eski katılıma ulaşamıyorum ama yandan yandan takip ediyorum Mehmet abi. Güzel bilgiler payladmissin bugün de , eline koluna sağlık.
ConSenSus bayım iyi dilekleriniz için teşekkürler. Hepimiz de iyi trade edip bol kazaniriz umarım.
S_em dostumuz görülmüyor galiba, acep nedendir?
Tıfıl , Mohikan, jas ve Koç ağabeyler;; sizler analizlerinizle baş tacısıniz
Son düzenleme : hpy; 12-09-2018 saat: 19:45. Sebep: Sevgili Jas'ı unutmuşum
Dostum,
İş yoğunluğu nedeniyle yazamıyorum, bir şey paylaşamıyorum ama okuyorum bu başlığı sürekli olarak.
Yorumlarını grafiklerini eksik etme bu başlıktan.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
krdmd günlük
Teknik haberi daha önceden bilir ve ona uygun hareket eder diye daha önce de belirtmişimdir ama yine belirtmekte fayda var.
Israrla 4.77 den bahsediyorum birkaç gündür.Dün sabah 4.10 görerek anlık olarak orayı aşağı kırsak da bu sadece FEYK olarak kaldı.
4.77 ve 4.17 rakamları aylıkta karşıma çıktı aslında.Günlükte de taşlar yerine oturdu ve orada da aynı rakamı görmek mümkün oldu.
Bu grafikte sistem bölümünde sarı direnç geçilecek büyük ihtimalle.Ya mor kesikli direnç ya da abartırsa ki o zaman 4.94 karşımıza çıkacak ve orası sistemdeki beyaz direnç olarak.Long devam vesselam.Yarın mb faizleri arttıracak ya da piyasanın olumlu karşılayacağı bir karar alacak diye düşünüyorum bu analiz ışığında.
Yer İmleri