Sayfa 119/1030 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Allah aşkına dalgamı geçiyorsunuz ! Tl mevduatçılar için 3 aylık süre fırsat filan değil daha şenlik yeni başladı, sakın ola uzun süreli vadeye falan gitmeyin, üstelik bunu size Tl de olmayan bir forumdaşınız söylüyor kanmayın uzuna bağlayın diyenlere...
    Sizce bu yüksek faiz donemi ne kadar sürer. 6 ay mı 1 yıl mı yoksa daha uzun mu?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

20 milyar dolar nereye gitti?
    Döviz hesaplarındaki azalış, ihtiyaçlara (dış borçlara) ödendi ve yurt dışına çıktı.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...rtirimi/210190

Ne demişler; insanların güvenini bir kere kaybetmeye gör geri kazanmak çok ama çok maliyetli olur.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sizce bu yüksek faiz donemi ne kadar sürer. 6 ay mı 1 yıl mı yoksa daha uzun mu?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Uzun süre ...

4. Alternatiften arkadaş bugün saat 15 de 300 bin tl. yi gecelik 23,50 ile bağladı. Doların 6 tl. ye gelmesini bekliyor. Komple dövize geçecek.

Bir devlet bankasının müdürüyle bu gün konuştum , merkezin bugünkü faiz artışından önce bile en düşük ticari krediyi biz veriyorduk %33 ile dedi. Bende,` bu faizle kredi alan olmuyor du her halde ` dimi diye sordum o da gülerek ` almak isteyen çok oluyordu da veren olmuyordu` diye cevapladı. Kısaca Tl mevduatçılara % 20 vermekte nazlanan bankalar % 30-40 arası kredi satıyorlarmış.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Alternatiften arkadaş bugün saat 15 de 300 bin tl. yi gecelik 23,50 ile bağladı. Doların 6 tl. ye gelmesini bekliyor. Komple dövize geçecek.
    Bir kaç bankayla görüştüm bugün merkez kararından sonra Doların çok daha fazla düşmemesini 6.20 lerden itibaren Dolar alış talebi gelmesine bağlıyorlar. Beklenti talep bitince Doların biraz daha aşağılara salınmasıymış.

7.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Marifetli hesap için şubeden cebtetep hesabı açabiliyormuyuz?
    Aynı gün ATM kartımızı alıp internet bankacılığı na girebiliyormuyuz?

Benim hoşgeldin bitti, eşime hesap açtırıp yarın parayı oraya aktarayım diyorum...
    şubeden vadesiz hesap açın sonrada onu internet bankacılıgına açın oluyor size cepteteb aynısı.ben o şekil kullanıyorum hem defterinizde olmuş oluyor bu bahaneyle.yalnız ben isim yazılı ve daha güvenli dedıgı kartdan istemıstım 1 haftada gelir diğerleri isimsiz hemen veriyordu.

8. Bugün faiz kararından sonra Londra 2 milyar dolar satmış, yerliler 1.5 milyar dolar almış deniyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 119/1030 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •