-

Originally Posted by
rxpu
Bugün faiz kararından sonra Londra 2 milyar dolar satmış, yerliler 1.5 milyar dolar almış deniyor.
Zaten olacak olan o...Halk alıcak, yabancı satıp tl varlıklara giricek.
-

Originally Posted by
rxpu
Bugün faiz kararından sonra Londra 2 milyar dolar satmış, yerliler 1.5 milyar dolar almış deniyor.
Rakamı bilmiyorum ama merkezin kararından sonra gün içi Doların 6.10-6.20 bandının aşağısına gelememesi bu yerli alışlarına bağlanıyor.
-

Originally Posted by
rxpu
kim kazanır peki ?
home & away ?
syg,
-

Originally Posted by
Sercanhan
Bu arada herkesin beklentisinin aksine bu faiz artışıyla mevduat faizleri yavaş yavaş çekilecektir 27 28 tepe yapar Aralık 15 ine kadar gevşemeye başlar
Faiz sert yukselir ama oyle kolay dusmez. Cunku piyasa buna ihtiyac duyar. Ornegin nisan ayindan bu yana 1000 puan civari artti. Yani 5 ayda ama bu 1000 puan yaklasik 2 3 yilda geri alinabilir ki bu bile iyi ihtimal. Bunun son faiz artirimi oldugunu kim soyledi.
Daha fed in bu yil 2 ve gelecek yil 3 artirimi var. Ecb gelecek yildan itibaren artiracak. Sen faizleri dusurup nasil tl varliklarini cazip hale getireceksin. Onumuzde ki 2 3 sene iyimser tabloda faizler 30 40 araliginda olur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaşlar sabırlı olun ve pazarlık yapın 1 milyon üstü paralarda Bugün saat 17 den sonra %30 veren bankalar oldu önümüzdeki hafta bu rakamları çok duyacaksınız( rakam milyonun epey üstü
-

Originally Posted by
umutabi
Rakamı bilmiyorum ama merkezin kararından sonra gün içi Doların 6.10-6.20 bandının aşağısına gelememesi bu yerli alışlarına bağlanıyor.
Ben o dakikalarda HSBC subesinde idim.
Musteriler deli gibi dolar aliyorlardi internetten, alamayanlar da kosa kosa subeye geldiler, calisanlari fircaladilar sistem agirlasmis, girememisler, kurlar cok sik degismisler v.s diye.
Syg,
-

Originally Posted by
nidaalya
Arkadaşlar sabırlı olun ve pazarlık yapın 1 milyon üstü paralarda Bugün saat 17 den sonra %30 veren bankalar oldu önümüzdeki hafta bu rakamları çok duyacaksınız( rakam milyonun epey üstü
Hangi banka 30 vermis
-

Originally Posted by
Dudu
Ben o dakikalarda HSBC subesinde idim.
Musteriler deli gibi dolar aliyorlardi internetten, alamayanlar da kosa kosa subeye geldiler, calisanlari fircaladilar sistem agirlasmis, girememisler, kurlar cok sik degismisler v.s diye.
Syg,
Alsınlar abi...Onlar olmasa, insanlar nasıl para kazanacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri