Sayfa 120/1030 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bugün faiz kararından sonra Londra 2 milyar dolar satmış, yerliler 1.5 milyar dolar almış deniyor.
    Zaten olacak olan o...Halk alıcak, yabancı satıp tl varlıklara giricek.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bugün faiz kararından sonra Londra 2 milyar dolar satmış, yerliler 1.5 milyar dolar almış deniyor.
    Rakamı bilmiyorum ama merkezin kararından sonra gün içi Doların 6.10-6.20 bandının aşağısına gelememesi bu yerli alışlarına bağlanıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    kim kazanır peki ?

home & away ?

syg,

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bu arada herkesin beklentisinin aksine bu faiz artışıyla mevduat faizleri yavaş yavaş çekilecektir 27 28 tepe yapar Aralık 15 ine kadar gevşemeye başlar
    Faiz sert yukselir ama oyle kolay dusmez. Cunku piyasa buna ihtiyac duyar. Ornegin nisan ayindan bu yana 1000 puan civari artti. Yani 5 ayda ama bu 1000 puan yaklasik 2 3 yilda geri alinabilir ki bu bile iyi ihtimal. Bunun son faiz artirimi oldugunu kim soyledi.

Daha fed in bu yil 2 ve gelecek yil 3 artirimi var. Ecb gelecek yildan itibaren artiracak. Sen faizleri dusurup nasil tl varliklarini cazip hale getireceksin. Onumuzde ki 2 3 sene iyimser tabloda faizler 30 40 araliginda olur.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Arkadaşlar sabırlı olun ve pazarlık yapın 1 milyon üstü paralarda Bugün saat 17 den sonra %30 veren bankalar oldu önümüzdeki hafta bu rakamları çok duyacaksınız( rakam milyonun epey üstü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Rakamı bilmiyorum ama merkezin kararından sonra gün içi Doların 6.10-6.20 bandının aşağısına gelememesi bu yerli alışlarına bağlanıyor.
    Ben o dakikalarda HSBC subesinde idim.
    Musteriler deli gibi dolar aliyorlardi internetten, alamayanlar da kosa kosa subeye geldiler, calisanlari fircaladilar sistem agirlasmis, girememisler, kurlar cok sik degismisler v.s diye.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by nidaalya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sabırlı olun ve pazarlık yapın 1 milyon üstü paralarda Bugün saat 17 den sonra %30 veren bankalar oldu önümüzdeki hafta bu rakamları çok duyacaksınız( rakam milyonun epey üstü
    Hangi banka 30 vermis

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben o dakikalarda HSBC subesinde idim.
    Musteriler deli gibi dolar aliyorlardi internetten, alamayanlar da kosa kosa subeye geldiler, calisanlari fircaladilar sistem agirlasmis, girememisler, kurlar cok sik degismisler v.s diye.
    Syg,
    Alsınlar abi...Onlar olmasa, insanlar nasıl para kazanacak.

Sayfa 120/1030 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •