Sayfa 80/1000 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bloomberg: Akbank hala sendikasyon kredisini yenileyemedi
    http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...eyemedi-26145/

Güler gacı biraz daha yalakalık yap hatta gel bana da sırıt belki bankanın sendikasyonu için benden de üç beş Cent çıkar da yakında dilenmeye başlayacağınız o Dolarlara katkıda bulunurum.

2. Erdoğan: Merkez Bankası faiz artırımını oldukça yüksek gerçekleştirildi. Haydi buyur bağımsızlık. Bağımsızlığın neticesini göreceğiz, şahsen sabır safhamdır. Biz sömürü manivelalarına eyvallah edemeyiz. Sadece kur manivelaları ile ülke terbiye edilemez
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Yerlilerin Dolar alışları herhalde bitmek bilmiyor ki oha faiz artışına rağmen Dolar faiz artmadan 2 hafta önceki 6 ya hala inemedi. Yabancılar satar yerliler alırmış dedi birisi, yani yerliler keriz anlamına getirdi de bakalım son nasıl olacak ! Çekirdek çitlemeye devam.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan: Kim ki döviz talep ediyor, bunlar ilgili merciye şikayet edilmeli. İhracat ve ithalatla uğraşmayan hiç kimsenin dövizle işi olmamalı. Tüm tasarrufların dövizden TL'ye yönlendirilmesi gerekli.
    vatandaş yastık altına nasıl itilir isimli çalışma

hayır ülkenin CB'nda buradaki bazı insanlar gibi gerek korkunç büyüklükteki FX piyasasının gerek devasa dış borcun bir kaç milyar dolarlık DTH ile etkilenebileceğini düşünmesi ilginç... herkez dövizini bozdursa nolur bozdurmasa nolur? dış borçmu azalır? fx piyasasımı kalıcı olarak etkilenir... tam tersi insanlar tasarruf edip dolar tutsalar ülkenin brüt milli rezervi artar! harcayınca cari açık artıyor!

TL ve TR yi daha cazip kılmak yerine abuk subuk işler... tabi neden cazip kılınamadığı belli, hem demokratikleşme hemde rant düzenini bozmak lazımda ondan.

5. bildiğin vatandaşını kurumlarına şikayet etti.
    kurumlarda elimizde böyle bir kanun/hukuk yok diye geri dönüş yaparsa işin sonu nereye gidecek.

iyice zıvanadan çıkıyoruz. 1 adım ileri 2 adım geri..

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    ......Her şey yolunda gitse borçla milyarlarca dolarlık kanal istanbul ihalesini yapmış,beş yıla kadar kanalın etrafını da evler dükkanlar avm lerle doldurmuştuk.Reis kanal istanbuldan tamamen vazgeçti mi hala emin değilim..
    Vaz geçti,

ama seve seve değil!

7. Ohalar ohası hem dolar artsın hem artması yok yok artsında millet almasın ula bildiğimiz adamlar serbest piyasa ekonomisindne çıkıyor işte. Vatandaşa şurda bir kaç aya doları yasaklayacaklar yuh.
    Doları karaborsaya taşıycaklar bu kafayla yuh harbi harbi yuh.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    bildiğin vatandaşını kurumlarına şikayet etti.
    kurumlarda elimizde böyle bir kanun/hukuk yok diye geri dönüş yaparsa işin sonu nereye gidecek.

iyice zıvanadan çıkıyoruz. 1 adım ileri 2 adım geri..
    Bu davranışı çok önceden görüp anladığım için hep aynı şeyi söylüyorum, bunların şimdiye kadar yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır . Ben kime güvenceğimde Dolar bozacağım ! %25 faiz için mi !.

Sayfa 80/1000 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •