Sayfa 616/774 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Burası Hatay Havalimanı. Önceki adı ile Amik Gölü...1970 yıllarda bir geri zekalı çıkıyor ve diyor ki; göl de neymiş, burayı kurutup tarım arazisi yapalım, göl de neymiş diyor. 2007 yılında da bir başka gerizekalı burası dümdüz ova çok güzel havalimanı olur.Halk geri durur mu, çığlık çığlığa alkışlıyor bu kimsenin aklına gelmeyen dahiyane fikri. Ve sonuç ortada...Bilimden, izandan, akıldan, vicdandan uzak olan bir iktidar ve onun her yaptığını alkışlayan karaktersiz bir halk ile karşı karşıyayız. Allah sizin değil de bizim belamızı veriyor herhalde ki bunları yaşıyoruz..

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

ortada bir rejim değişikliği yok istikrar için yapılan bir anayasa değişikliği var
    hayırcıların yerinde olsam sırf pkk hayır dediğin için inadına EVET derdim

3. Eyyyy uzun adam 80 milyonun psikolojisini bozmuşsun, üstgeçitlerde '16 psikiyatri merkezi açtık' diye caka satıyorsun. El insaf yahu 😃
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

hayırcı arkadaşların bir trajikomik durumunu da söylemeden geçemiyecem
    ne diyorlar cumhurbaşkanlığı sistemi gelirse tayyip erdoğan şöyle yapacak böyle yapacak deyip duruyorlar

iyi de seçimde onun kazanacağına neden bu kadar kesin gözüyle bakıyorsunuz
    çaresizlik sendromu mu bu
    öğrenilmiş çaresizlik mi

5. pekaka dan daha tehlikelileri var. pekaka ile yol arkadaşlığı yapanlar, onlarla masaya oturanlar var

Çıkarı için FETÖ ile ortak olanlar var Çıkarı için pekaka ile ortak olanlar var

pekaka da fetö de açık açık amacını belli eden terör örgütleridir ve tehlikedirler. Bunlarla bile anlaşan, amacını belli etmeden insanları KANDIRANLAR var !

DÜŞÜNÜN KAFANIZ ACIMAZ

6.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    ortada bir rejim değişikliği yok istikrar için yapılan bir anayasa değişikliği var
    hayırcıların yerinde olsan sırf pkk hayır dediğin için inadına evet derdim
    bu saldırıları pkk mı yapıyor ?

İşte 'Hayır'a yönelik saldırıların bilançosu

http://www.gercekgundem.com/siyaset/...arin-bilancosu

7. Erdoğan'ın mantığı ile gidersek durum oldukça ciddi. Çünkü Ensar Vakfı'da EVET diyormuş...

8. Ben hiç bir HAYIR afişinde herhangi bir parti başkanı fotoğrafı görmedim ama hemen hemen her EVET afişinde ya Erdoğan ya Binali sırıtıyor. Bahçeli'yi öldürsen sırıtamaz zaten 😃 Eee o zaman bu nasıl parti meselesi değil 😊 Pampa yoksa sen bizi ilk defa aldatıyor musun. Yok sana yakıştıramam da o yüzden bi sorayım dedim 😉

Sayfa 616/774 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •