Sayfa 85/1000 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Önce Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin sonra paramıza `LÜTFEN` güvenin. Bu nasıl bir zihinsel davranıştır anlamak mümkün değil.
    Şimdiye kadar söylenenler içinde beni en çok endişelendiren kelime oldu "lütfen".
    Önce Allah'a havale etmişti.
    Şimdi millete havale ediyor.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dün 1 milyon üstü paraya adı lazım değil bir bankada arkadaş Tl ye %27 günlük faiz aldı lakin düşük tutar paralar için adamların teklifi %20 yi geçmez. Fakat acıdır ki Dolar tutan insanlar için bunca yüklü faiz artışına rağmen faiz ikinci planda kalıyor esas etken GÜVEN, o da çoktan kaybolmuş en büyük sorun bu. Şimdi tüm yetkileri ele almış biri çıkıyor `Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin` diyor, bu laftan sonra bırakın Dolar bozmayı asla düşünmeyen benim gibi insanları bu faiz yüksek Tl ye geçeyim diye düşünmeye başlayan iyi niyetliler bile kararlarından vaz geçer.
    şu anda dolara hiç dokunmayacak adam faize dolar olarak yatırsa 6-7 arası rakam alıyor hem doalrı artıyor hem tl ye verilen faizin neredeyse 3 te 1 ini sadece faizden kazanıyor
    bir halt olacağı yok.

Aklar gelip, dolarcılar terste kalmış kendilerini süte vurmuş derseler şaşırmam [emoji4] Ak zeka

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dün 1 milyon üstü paraya adı lazım değil bir bankada arkadaş Tl ye %27 günlük faiz aldı lakin düşük tutar paralar için adamların teklifi %20 yi geçmez. Fakat acıdır ki Dolar tutan insanlar için bunca yüklü faiz artışına rağmen faiz ikinci planda kalıyor esas etken GÜVEN, o da çoktan kaybolmuş en büyük sorun bu. Şimdi tüm yetkileri ele almış biri çıkıyor `Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin` diyor, bu laftan sonra bırakın Dolar bozmayı asla düşünmeyen benim gibi insanları bu faiz yüksek Tl ye geçeyim diye düşünmeye başlayan iyi niyetliler bile kararlarından vaz geçer.
    Kesinlikle haklısınız, dün akşamdan beri acaba eldekilerin bir kısmını bozup TL faize mi yatırsam diye düşünürken açıklamaları gördüm ve anında vazgeçtim. Dervişin fikri neyse zikri de o dur. Ara sıra ağzından kaçırıyor fikrini.

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklısınız, dün akşamdan beri acaba eldekilerin bir kısmını bozup TL faize mi yatırsam diye düşünürken açıklamaları gördüm ve anında vazgeçtim. Dervişin fikri neyse zikri de o dur. Ara sıra ağzından kaçırıyor fikrini.
    Ara sıra mı ? Hala öyle düşünmeniz ilginç.

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Aklar gelip, dolarcılar terste kalmış kendilerini süte vurmuş derseler şaşırmam [emoji4] Ak zeka
    2 gün öncede tuvalet kağıdına vurmuştuk kendimizi
    ama biz delilli fotolarla destekli konuşuyoruz.
    kafadan sıkmak yok
    bir halt olacağı yok.

*erdoğan: Merkez bankasının bağımsızlığının neticesini göreceğiz

*erdoğan: şu an sabrediyorum ama o sabır da bir yere kadar

ilginç ben olsam beni dinlemeyen mb başkanını yardımcılarını ppk üyelerini anında azlederdim
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    *erdoğan: Merkez bankasının bağımsızlığının neticesini göreceğiz

*erdoğan: şu an sabrediyorum ama o sabır da bir yere kadar

ilginç ben olsam beni dinlemeyen mb başkanını yardımcılarını ppk üyelerini anında azlederdim
    sonra kime muhalefet edecek?

Sayfa 85/1000 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •