Valla...Benim niyetim hatta arzuladığım şey, bu başlığın insanlar işten geldikten sonra çayını kahvesini yudumlarken zevk alacakları, bilgi edinebilecekleri (ki kendi adıma söylüyorum burada yazdıklarım en az 50 yerden okuyup ta sentezlediğim şeyler, doğrudur ya da yanlıştır hiç farketmez sonuçta ciddi bir emek var ve asla osuruktan şeyler değil, ha keza TRENDHOUND'un yazdıkları) bir mekan oluşturmak...
Dün de yazdığım gibi halâ ve halâ burada yazılan jeoekonomik parametrelerin HALKB ile ilgi ve alakasını bile çözememiş, her şeyi ekranlardaki rakamlarla ve açıklamalarla yorumlamaya çalışan, taktik ve stratejiden bihaber, yarı robot, zombivari bir nesil...Adamların asıl hedefi bu zaten...Ha, senin gibi bu başlığın en entelektüel yazarın da bile bu bilinci oluşturamamış olduğumu gözlemlemekteyim...Esasında bu derdimi meramımı anlatamama özürü her zaman vardı bende, demek ki yaşlandıkça iyice artıyor; suç kimsenin değil...
Gelmiş, hiç bir indikatör içermeyen grafik açmış, sanki o çizdiği şeyleri ilk defa kendisi görüyormuş gibi...
*
Bence siz bol bol grafik ve gün içi pastalarla devam edin abi...Ben 3-5 fırın ekmek yiyeyim de öyle geleyim...
Yer İmleri